Pronađi savršenu nijansu: Ovo su najbolji crveni ruževi za svaki ton kože

Pronađi savršenu nijansu: Ovo su najbolji crveni ruževi za svaki ton kože

Istraživanja su pokazala da su muškarcima najprivlačnije upravo one žene koje nose crvene boje na usnama, a žene se dok ga nose osjećaju moćno, zgodno i senzualno

Ono što je mala crna haljina u modnom svijetu, to je crveni ruž u svijetu ljepote. Vječni klasik kojeg bi trebala posjedovati svaka žena. Crvena boja ruža za usne simbol je glamura, a pristaje svakoj ženi.
 
Uz crvenu boju na usnama možemo transformirati čak i onaj najobičniji look i pretvoriti ga u nešto posebno. Crveni ruž je klasik pa ga vole nositi mnoge žene i to u svim prigodama, no važno je naglasaiti da ne pristaju sve nijanse jednako dobro svima.
 

O tome koju nijansu crvenog ruža ćeš odabrati, ovisi i boja tvog tena odnosno podton kože pa tako svijetloj puti više pristaju hladnije nijanse poput boje vina, brusnice i višnje. S druge strane, tamnijim tonovima kože bolje će odgovarati crveni ruževi koji u sebi imaju dozu pink ili pak narančaste nijanse.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Natalie Lim Suarez (@natalieoffduty)


Istraživanja su pokazala da su muškarcima najprivlačnije upravo one žene koje nose crvene boje na usnama, a žene se dok ga nose osjećaju moćno, zgodno i senzualno pa pozitivno utječe na samopouzdanje.
 
Na tržištu danas postoji zaista širok raspon crvenih ruževa za usne i u ponudi svakog make-up brenda ćeš pronaći barem nekoliko različitih nijansi. Ako si u potrazi za idealnom nijansom crvenog ruža, zaviri u našu fotogaleriju jer smo izdvojile deset odličnih crvenih ruževa koji jednako dobro pristaju svima.
 
Foto: Unsplash, Instagram

Yves Saint Laurent Tatouage Couture Velvet Cream, 299 kn201 - Rouge Tatouage
Baršunasti mat, visoka pigmentacija, iznimno prekrivanje i savršena ugodnost na usnicama.
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 9.8.2020 14:36:47
  • Bodova: 23746
  • Prijavi
Baš su prekrasni ruževi , divne crvene nijanse. Lancome i Urban Decay su mi favoriti , predivni su.