Prekrivaju nepravilnosti i stanu u svaku torbicu: Ovo su najbolji puderi u stiku za vruće ljetne dane

Prekrivaju nepravilnosti i stanu u svaku torbicu: Ovo su najbolji puderi u stiku za vruće ljetne dane

Puderi u stiku su odlična zamjena tekućem puderu u vrućim danima, vrlo su praktični i lako se nanose

Ljetni dani i vrućine koje ih prate od nas iziskuju da uvedemo određene promjene unutar svoje make up rutine jer teška šminka i visoke temperature i nisu najbolji saveznici. Upravo radi toga, šminka koji nosimo tijekom ljeta puno je laganija i prozračnija pa umjesto teških pudera radije posežemo za toniranim i BB kremama i proizvodima koji će nam olakšati svakodnevnu make up rutinu i pomoći nam da uvijek izgledamo svježe.
  Jedan od odličnih proizvoda za ljeto koji se ne spominje često, a vrlo je praktičan, je puder u stiku. Stane u svaku torbicu, dobro prekriva nepravilnosti i jednostavno se koristi. Sve to dovoljno su dobri razlozi da ovog ljeta daš priliku jednom takvom proizvodu koji će postati tvoj omiljeni suputnik u vrućim ljetnim danima.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli NYC • NJ (@gracejayde)


Puder u stiku odličan je za one situacije kada želiš brzinski popraviti šminku jer se nanosi direktno na lice i dobro prekriva sve sitne nepravilnosti. U krutom je stanju pa je jednostavan za primjenu. Osobito će ga voljeti cure s malo masnijom kožom, iako postoje i varijante pudera u stiku za suhi tip kože.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Schwichtenberg (@fashiioncarpet)


Nemoj zaboraviti i na to da je kožu prije nanošenja pudera uvijek važno dobro pripremiti i hidratizirati, a povremeno trebaš koristiti i piling za lice kako bi odstranila mrtve stanice kože. Uz te male trikove koža će ti biti mekana i glatka pa će i puder na tvom licu ljepše izgledati.
 
Sve više beauty brendova u svojoj ponudi nudi i pudere u stiku, a s obzirom na to da nam stiže ljeto, u nastavku smo izdvojile neke od najboljih.
 
Foto: Instagram, Unsplash

Yves Saint Laurent All Hours Stick - 409 knPostojanost do 24h. Baršunasti mat finiš. Nadogradiva pokrivenost. Prikladan za sve tipove kože čak i osjetljivu. Koristi se kao puder, korektor, za male popravke ili kao stick za osjenčavanje lica. Dermatološki testiran. Nekomedogen. 
 
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 8.6.2020 14:41:47
  • Bodova: 22481
  • Prijavi
Odlična ponuda pudera u sticku. Cijene jesu malo previsoke , ali stvarno dugo traju i genijalni su za ljeto.