Poznate umjetnice oduševljene svjetskim makeup inovacijama

12 fotografija

U Hrvatskoj predstavljena ekskluzivna linija TEMPTU kozmetike

Danas je u Zagrebu predstavljena ekskluzivna linija proizvoda TEMPTU – poznatog američkog profesionalnog makeup brenda  koji posljednjih godina osvaja svjetsko tržište, prvenstveno zbog naprednih tehnoloških inovacija primijenjenih na svakodnevne proizvode koje bez kojih dame ne mogu.

Na TEMPTU MakeUp Brunchu tako su u makeup inovacijama uživale brojne poznate hrvatske dame, koje su bile oduševljene TEMPTU-ovom filozofijom “Gdje ljepota susreće tehnologiju”.
    
U Galeriji Kranjčar sa svjetskim makeup inovacijama tako su se upoznale glumice Ines Bojanić, Ana Begić, Darija Lorenci Flatz, Kristina Krepela, Lana Barić, Vesna Tominac Matačić, Katarina Baban, Lukrecija Tudor, Sanja Drakulić, Sanja Vejnović, Sara Stanić, Urša Raukar, redateljica Jasna Nanut, dizajnerica Marija Kulušić te visažistice Marija Butković, Ivana Šimunić i Laura Buljan.


Već 30 godina, TEMPTU je dobro poznato ime na filmskim setovima, kao i modnim snimanjima. Prvi su ga put koristili maskeri filma “Tatoo” 1981. godine, a potom su TEMPTU na setovima koristili i glumci Johnny Depp u filmu “Cry Baby”, Rebecca Romijin u filmu “X-men”, kao i Nicole Kidman u “Stepfordskim suprugama”. Danas je TEMPTU sveprisutan na modnim revijama i naslovnicama Voguea, koriste ga modne kuće Givenchy, Jean Paul Gaultier, John Galliano i drugi. Također, zvijezde poput Beyonce i Lady Gage koriste TEMPTU prilikom snimanja kampanja i video-spotova za svoje glazbene uspješnice.

TEMPTU je u Europu donijela austrijska vizažistica Marijana Hiebl, koja je nedavno u Beču otvorila TEMPTU Beauty & Styling Lounge u koji zalaze poznate zvijezde, poput Melanie Scheriau i Sare Nuru, Victoria Secret modela Amber Ambrucci, glumice Lilian Klebow, operne pjevačice Anne Netrebko i drugih.


Proizvodi koje TEMPTU-ov svjetski tim projektira simboliziraju besprijekoran izgled i dugotrajnost, a proizvodi su antialergični, ne sadrže ulja i parabene. Uz standardnu liniju koja obuhvaća svakodnevne makeup proizvode poput pudera, šminke, sjajila, sjenila i drugih, TEMPTU nudi i posebne tehnološke makeup gadgete koji svakome čine dostupno ono što je prije bila tajna vrhunskih svjetskih visažista i stručnjaka.

TEMPTU proizvodi mogu se kupiti ekskluzivno u odabranim Douglas dućanima u Zagrebu i Splitu.

 
 
Komentari
+2