Omiljeni brend beauty kistova ima genijalnu kampanju koja slavi različitosti

Omiljeni brend beauty kistova ima genijalnu kampanju koja slavi različitosti© Franjo Matković

Pet lica nove kampanje brenda Noelle otkrilo nam je što za njih znači biti istinski vjeran sebi

Biti autentičan znači biti svoj, drugačiji, jedinstven i originalan, a na prvi pogled htjeli ili ne naš vanjski izgled pokazuje tko smo, što želimo biti i opisuje kako se trenutno osjećamo. Lice i tijelo okvir su uz pomoću kojeg pokazujemo nešto puno više od fizičke ljepote, jer njima ističemo samopouzdanje, kreativnost, odbacujemo liniju manjeg otpora, prihvaćamo izazove i postajemo istinski svoji. “Be yourself. Everyone else is already taken”, fantastična je poruka koju je jednom izjavio Oscar Wilde, a koja ima univerzalni značaj i danas i za budućnost. 

Nova kampanja omiljenog brenda beauty kistova Noelle poručuje baš to – jedina osoba koja ikada trebaš biti si ti, jer kako glasi poruka brenda Noelle, “We love you to be yourself”. Tehnološki razvoj društva pretpostavlja i razvoj svijesti njezinih sudionika te su pravi primjer društvene mreže. Putem modernih kanala komunikacije stvorena je slika svijeta koji prihvaća nešto novo, drugačije, posebno, a samim time i društvo je postalo otvorenije prema prihvaćanju različitosti.

Osluškujući potrebe ljudi današnjice brend Noelle je lansirao fenomenalnu kampanju sa snažnom porukom i još snažnijim nosećim licima. Predivnih 5 osoba koje su puno više od lijepog lica poručuju što znači biti svoj kroz dvije faze – mirniju i jednu posve neočekivano kreativnu. Razlog zbog kojeg je baš ovih pet osoba odabrano kao noseća lica nove kampanje jest što su posebni u svojoj različitosti i uspješno se odupiru društvenim kalupima.  A sada nešto o licima…

Prekrasna 32-godišnja Nabi Tang iz Bangkoka je model, glumica i fotografkinja koja slobodno vrijeme provodi u čitanju manga, pripravljanju vegetarijanske hrane i stvaranju umjetnosti.
 

Dok je Nabi Tang zaljubljena u fotografiju, atraktivna YouTuberica Huda ističe vrijednost video formata kao sjajnog oblika kreativnog izražavanja. Vlasnica je YT kanala TheMissHuda i Huda Studija u kojem šminka žene te im oslikava ruke tehnikom henne.


Uz njih, ambasadorica nove Noelle kampanje je 20-godišnja Ingrid, studentica predškolskog odgoja koja smatra da od najranije dobi djeca trebaju prepoznati što znači istinska ljepota, a ona se očituje u lijepom ponašanju i građenju društvenih odnosa.


Najmlađa zvijezda kampanje je 16-godišnja Veronika ili kako joj je draže, Nika. Svojim fantastičnim beauty transformacijama ova tinejdžerica pokazuje koliko se talenta može kriti u vrlo mladoj osobi koja se ne libi pokazati svoj talent.


Poput Nike, ljubav prema scenskoj šminki ne skriva niti jedini muškarac kampanje Silvio, modni dizajner i zaljubljenik u dramatične make up transformacije kojeg su pratitelji društvenih kanala brenda Noelle već mogli upoznati preko genijalnih make up video tutoriala. 


Ovih 5 sjajnih ličnosti na najbolji mogući način dočaravaju brend Noelle. Kroz svoju posebnost na jednostavan način prikazuju što znači biti dosljedan sebi, a u istom trenutku pripadati društvu. Uz pripadajući video i upečatljive fotografije Noelle je još jednom dokazao da se kreativnim pristupom i misijom prezentira kao jedinstveni brend na tržištu jednako dostupan svima

Ovih pet individualaca odgovorilo nam je na pitanje: Što za mene znači biti istinski vjeran sebi?

Ingrid

"Biti svoj znači vjerovati u sebe, imati u glavi svoj cilj i onda ustrajno i marljivo raditi na tome. Za mene biti svoj znači biti hrabar, pozitivan i nikada ne treba odustati koliko god bilo ponekad teško. Najvažnije, biti svoj znači znati reći ne."
 
Huda

"Kod mene “biti svoj” znači istaknuti sve što je drugačije kod mene, ne mijenjati svoje ponašanje, stavove, pogled na svijet ni pod koju cijenu, jer smatram da u današnjem svijetu ima previše kopija. Kada si svoj tada si najprirodniji, i najdraži prvobitno sebi, a i drugima."
 
Nabi

"Biti svoj znači da trebaš biti spreman na to da ćeš razočarati druge ljude kako bi ostao vjeran sebi."

Veronika

"Za mene biti svoj znači izražavati se na način koji usrećuje mene, a ne mišljenja drugih, od šminke i frizure do odjeće, važno je da uvijek i u svemu budem ja jer ne samo da smatram sebe tada najljepšom već i drugi isto."
 
Silvio

"'Budi svoj jer svi ostali su već zauzeti', rekao je Oscar Wilde... Prije svega mislim da biti potpuno svoj u današnjem svijetu kada nas svi pokušavaju staviti u kalupe društveno prihvatljivog nije lako. Ali za 'biti svoj' prvenstveno treba zavoljeti i prihvatiti sebe, a onda ostati dosljedan i to pokazati svima. Biti svoj danas nije lako. Stalno nam se nameću neki kriteriji poželjnosti koje je teško zadovoljiti. No, je li poanta da svi izgledamo i ponašamo se identično? Bit svoj zapravo je hrabro pokazati svima svoje prave boje i biti ponosan. Jer kako je jednom rekao RuPaul: 'Ako ne možeš voljeti sebe, kako ćeš voljeti nekog drugog?'"
 
 
Komentari
+2
 
tonksss
  • 4.2.2020 14:43:07
  • Bodova: 8428
  • Prijavi
Fora!
vmarina
  • 3.2.2020 19:34:57
  • Bodova: 50944
  • Prijavi
Super.