Olovka, pomada ili gel? Istražile smo proizvode za obrve i izdvojile nekoliko favorita

Olovka, pomada ili gel? Istražile smo proizvode za obrve i izdvojile nekoliko favorita© Unsplash

Pravilno oblikovane obrve mogu potpuno promijeniti tvoj makeup, a za to postoji mnogo različitih proizvoda. Upoznaj se s njima i odluči koji ti najviše odgovara

Kada pričamo o kozmetici obično se oduševljavamo ruževima, rumenilima i tekućim puderima, a rijetko kad spominjemo proizvode za oblikovanje obrva. Ovaj neopjevani heroj puno je važniji nego što mislimo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Devlin (@katedevlin) on


Iako dobar ruž ili šareno sjenilo izgleda odlično, ništa ne može potpuno promijeniti izgled lica kao popunjene obrve. Možemo ih usporediti s okvirom za slike. Baš kao što takav okvir transformira umjetnine, tako dobro oblikovane obrve uokviruju cijeli makeup look. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Browhaus64 (@browhaus64) on


Prvi korak na putu do lijepih obrva je pravilno oblikovanje čupkanjem pincetom, koncem ili voskom. Ako si zadovoljna s prirodnim oblikom obrva ovaj korak jednostavno preskoči. 
  
Jednom kada si oblikovala obrve, vrijeme je da ih ispuniš. Za to postoje tri popularne opcije: gel, pomada i olovka. Kako bi saznala koji bi ti od ovih proizvoda najbolje odgovarao, istražile smo koje su prednosti i nedostaci svakog od njih te nekoliko naših favorita. 

  
Olovka za obrve

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TONYMOLYCANADA ???????? (@tonymolycanada) on


Olovka je najpopularniji proizvod za ispunjavanje obrva. Odlične su ako imaš mjesta na kojima obrve ne rastu i želiš ih popuniti, ali i za precizno iscrtavanje luka i špica obrva. Na tržištu postoje ultratanke olovke s kojima možeš iscrtati individualne dlačice za još prirodniji izgled, no za tako što ti je potrebno dosta vježbe. 

Olovke su u pravilu vodootporne pa ćeš s njima moći i na plažu, ali pripazi ako imaš jako masnu kožu jer višak sebuma može rastopiti olovku u obrvama što će izgledati pomalo neuredno. Ako želiš dodatno fiksirati olovku za obrve, dodaj malo sjenila u istoj boji preko olovke. 


Charlotte Tilbury Brow Lift olovka, 195 kn


Revolution Pro Microblading Precision olovka, 25 kn 
1/3
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2