Održan jubilarni Beauty Forum u Münchenu

Održan jubilarni Beauty Forum u Münchenu

Hrvatska predstavnica Renata Šviglin osvojila drugu nagradu na međunarodnom natjecanju WorldCup NailArt

Ovaj vikend u Münchenu održao se 30. jubilarni međunarodni sajam ljepote BEAUTY FORUM MÜNCHEN 2015. Brojke koje je sajam ostvario ove godine srušile su sve dosadašnje rekorde. Sva sajamska mjesta bila su rasprodana, a više od 1.000 izlagača i brandova izložilo je proizvode i novitete na najvećem europskom sajmu profesionalne kozmetike, što je rast od 20 posto u odnosu na prethodnu godinu. Znanstveni kongresi koji se paralelno održavaju bili su rasprodani tjednima prije samog početka sajma.
 

Osim izložbeno-prodajnog dijela, na sajmu smo mogli vidjeti spektakularne scenske prezentacije, kongrese i predstavljanja proizvoda na svim područjima ljepote tako da se moglo naći ponešto za svačiji ukus. Tako smo vidjeli najpoznatijeg njemačkog vizažistu Horsta Kirchbergera na pozornici kako demonstrira novi jesenski trend : „Multiple Colours Look“.  

Horst Kirchberger "Multiple Color Looks"

Budući da uz savršen look ide i savršeno uređena kosa ove godine smo mogli prvi put vidjeti osim šminkanja i friziranje na pozornici koju je demonstrirala Munich Hair Academy na čelu s Christianom Siferlingerom (powered by Paul Mitchell). U nedjelju je priličnu gužvu izazvala modna revija s alternativnim modelima glumicom Myriam M i modelom Natashom Ochsenknecht u režiji Catherine Nail Collection.  U kongresnom dijelu održao se prvi Anti Aging kongres, te 5. kongres podologa kojima je glavna tema bilo dijabetičko stopalo.Na sajmu su prisustvovale kozmetičarke iz Hrvatske u organizaciji Hrvatske obrtničke komore i Ceha frizera i kozmetičara, te sudjelovale i u natjecateljskom dijelu. Naime u sklopu sajma održano je 6 natjecanja: German Make-up Championship, International Master's Award Make-up, European Masters` Award Nail-Design, International German Lashes Trophy, Bodypainting/Facepainting , te  7.  WorldCup u NailArt-u. Na međunarodnom natjecanju u  NailArt-u  u kategoriji 3D NailArt drugo mjesto je osvojila Renata Šviglin iz studija ljepote Frenchi iz Zagreba  s modelom Ksenijom Gašparac Makvić, te u suradnji s Hrvojem Ukmarom koji je radio bodypainting na temu "Jungle Fever - wild & coloured".


Renata Šviglin i Ksenija Gašparac Makvić

Renata je višestruko nagrađivana na brojnim domaćim i međunarodnim natjecanjima u NailArtu. Pripreme za natjecanje trajale su mjesec dana, koliko joj je trebalo da osmisli čitavi look za natjecanje, uključujući i NailArt, a ova nagrada dala joj je poticaj da nastavi sudjelovati u natjecanjima. Sljedeće natjecanje na kojem ćemo je moći pratiti je Državno prvenstvo frizera i kozmetičara  Republike Hrvatske, u organizaciji Ceha frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore, koje će se održati 15.11.2015. u Zagrebu.Renata Šviglin i Ksenija Gašparac Makvić
 
 
Komentari
+2
 
lejdi
  • 23.10.2015 1:16:58
  • Bodova: 23521
  • Prijavi
Izvrsno! Baš mi je guš bilo pročitat ovakav članak