Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Novootvorena Limoni parfumerija

7 fotografija

Parfumerija u samom srcu Zagreba

Prošli tjedan je u Zagrebu u Ilici 24 otvorena nova parfumerija Limoni. Otvaranju su prisustvovali brojni gosti, a prvih 40 je dobilo na poklon miris Lancôme Hypnôse Senses.

Limoni parfumerije su vodeći talijanski lanac parfumerija u Italiji, sa 500 prodajnih mjesta. Na Hrvatskom tržištu su prisutne od 2002. godine, sada na 24 prodajna mjesta, u svim većim gradovima, te čak i na otoku Hvaru.

Snaga Limoni parfumerija je u usluzi koju pružaju klijentima putem svestranog i educiranog osoblja, čiji je cilj zadovoljiti potrebe i želje klijenata.
 
U Limoni parfumerijama u listopadu ekskluzivno se prodaje 6 proizvoda brandova  Estée Lauder i Clinique. U suradnji s  Estée Lauder Companies grupacijom, Limoni parfumerije daruju čitav prihod od prodaje proizvoda Udruzi Europa Donna Hrvatska (članica Europske koalicije u borbi protiv raka dojke).

Pozivaju sve da u Limoni parfumerijama potraže „pink vrpce“ u znak podrške borbi protiv raka dojke te da kupnjom proizvoda Estée Lauder i Clinique doprinesu ovom plemenitom cilju.
 
Komentari
+2