Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Nikolina Zaninović Kokotović vizažist No.1. u Europi

Nikolina Zaninović Kokotović vizažist No.1. u Europi

Nikolinu Zaninović Kokotović pobjednica make up natjecanja u Europi na kojem je sudjelovalo preko 2000 natjecatelja

U prekrasnoj oazi ljepote Muller trgovine u Zagrebu predstavljena je pobjednica Nikolina Zaninović Kokotović koja je osvojila titulu najbolje vizažistice u Europi na natjecanju "The next make up Artist" , a prijavljeno ih je bilo preko 2 000 što nas naravno čini ponosnima jer je naša Hrvatica osvojila ovako prestižnu titulu.


Dobrodošlicu svima je uputila gđa. Laura Gebert predstavnica branda "Make Up Factory"  koji sve to organizirao, a lijepa Nikolina je izjavila kako je samouka u svom poslu te da nema završenu školu za profesionalne vizažiste, ali s vjerom u sebe i talentom koji ima samo je dokazala da se s marljivim radom i upornošću može doći do samog trona u svijetu make upa sa velikom podrškom svoje obitelji.


Pobjednički rad Nikolina je predstavila i na samom eventu koje je sve oduševio, a Nikolina će imati čast napraviti svoju prvu kolekciju za poznati brand Make up Factory koji joj je bio velika podrška za vrijeme natjecanja, a sam brand će i na ovaj način približiti svoje uspješno poslovanje i kvalitetu proizvoda sa svim vizažistima.  Nikolina nije mogla sakriti sreću na svom licu, te se svima zahvalila što su je došli podržati te je obećala da će i dalje se truditi biti među najboljima jer njeno vrijeme tek dolazi u što ne sumnjamo.
 
Komentari
+2