Nijanse lakova za nokte koje vladaju ovog ljeta

Nijanse lakova za nokte koje vladaju ovog ljeta

Prekrasne nijanse koje možeš nositi u svakoj prilici

Ljeto je sa sobom donijelo mnoštvo zanimljivih trendova kako u svijetu mode, tako i u svijetu ljepote. I dok smo što se šminke tiče tijekom ovih toplijih dana svi nekako više skloni minimalizmu i prirodnom make-up looku, kad su u pitanju nokti ovo je odlično vrijeme za eksperimentiranje s neobičnim nijansama.
 
Osim lakiranja noktiju na rukama, tijekom ljeta u fokusu su i naša stopala, s obzirom na to da većinu vremena provodimo u otvorenoj obući te je i noktima na stopalima potrebno posvetiti određenu pažnju.
 
Važno je imati na umu da i ruke i stopala prije svega trebaju biti dobro njegovani jer u protivnom lak za nokte neće izgledati nimalo lijepo. Bez obzira na to nosiš li trajni lak ili ne, jedna od nedoumica s kojom se sve mi žene susrećemo kad su u pitanju lakovi za nokte je - koju nijansu laka odabrati? Ovog su ljeta u trendu razigrane palete boja koje će osvježiti baš svaki look.
 
Uz klasične nude i crvene nijanse, ističu se i mnoge druge zanimljive boje koje su idealne za vruće ljetne dane. U nastavku smo izdvojile 9 najpopularnijih nijansi lakova za nokte koje ćeš moći nositi cijelo ljeto.

Foto: Instagram, Unsplash
 
Boja lavande


Nars (nijansa Kalymnos), oko 130 kn
1/9
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
jasminka2
  • 17.7.2019 22:15:13
  • Bodova: 1473
  • Prijavi
Najbolji su lakovi od Farmasija. Nisu skupi, 13 kn, a traju nekoliko dana. Kataloska prodaja. Na akciji znaju biti i 5 kn.
tikica-
  • 17.7.2019 18:12:11
  • Bodova: 50235
  • Prijavi
Uglavnom su lijepi,iako su neki preskupi.