Najbolje podloge za suhu kožu i besprijekoran ten

Najbolje podloge za suhu kožu i besprijekoran ten© Profimedia.hr

Za savršen make-up potrebna je dobra podloga, ali ako imaš suhu kožu vrlo je važno da podloga i hidratizira

Borba sa suhom kožom nije lagana stvar. Koži nedostaje ulja, ali vanjski faktori kao što su ekstremne vremenske prilike, izlaganje UV zračenja i zagađenje mogu dodatno utjecati na stanje kože. Možeš osjetiti kao da ti je koža tijesna, čak i bolna, a dolazi i do ljuskanja. Naravno da takva kožna nije idealna za nanošenje šminke, a nažalost podloga na takvoj koži može izgledati još i gore. Vizažistica Gilbet Soliz savjetuje da se "koža pripremi s hidratantnom kremom i uljima. Ova kombinacija osigurava hidratiziranost i što je još važnije omekšava površinu te omogućava da se podloga lijepo stopi s kožom".
 
Konačno njega je prva i najvažnija stvar koja može pomoći suhoj koži da bude hidratizirana, blistava i glatka. U ovom slučaju, izbjegavaj proizvode koje imaju agresivne sastojke i koristi one za osjetljivu kožu. Dobra krema je savršen partner lijepog tena. Također prije nanošenja šminke vrlo je važno staviti dobru podlogu i ne štedjeti na njoj jer će ti pomoći da tvoje lice izgleda savršeno.

 
L’Oreal Paris Infallible Pro Glow Liquid Foundation

Podloga dizajnirana za suhu kožu, nudi sjajnu kožu i drugo traje. Žene kojima je posebno potrebna hidratacija ova podloga nikad neće iznevjeriti - 82kn
1/6
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2