Make up trend iz 60-ih veliki je hit na TikToku zbog Ariane Grande: Znamo sve o njemu

Make up trend iz 60-ih veliki je hit na TikToku zbog Ariane Grande: Znamo sve o njemu© instagram/arianagrande

Takozvana cut crease tehnika i nezaobilazni cat eye kultni su trendovi u šminkanju koji su obilježili šezdesete godine prošlog stoljeća, a popularna pjevačica vratila ih je u modu

Pjevačica Ariana Grande poznata je po svom 'cat eye' make up-u. Nedavno je objavila novi album pod nazivom Positions, a izgleda da je s njim vratila u modu kultni make up trend koji se nosio šezdesetih godina prošlog stoljeća. 

  Ovaj novi trend ubrzo je postao pravi hit na TikToku, gdje korisnici iz dana u dan objavljuju videe svojih interpretacija cut crease trenda iz šezdesetih, oslanjajući se na tekuće tuševe za oči i palete sjenila kako bi stvorili popularan izgled.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ariana Grande (@arianagrande)


I Arianina naslovnica novog albuma kao da odaje počast šezdesetima - od voluminozne frizure do zaobljene manikure, ali i ranije spomenute šminke, s nostalgijom nas vraća u desetljeće koje nam je dalo vrhunski rock and roll, modu kontrakulture i popularizaciju dramatičnog cat eye make up look-a.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ariana Grande (@arianagrande)


Uz refren njezine istoimene pjesme Positions, brojni TikTokeri snimili su tutoriale inspirirane Arianinim lookom. Iako se neki drže neutralnih boja kakve možemo vidjeti na Arianinom licu, drugi su ovaj look odlučili personalizirati, dodavši nude olovku za usne, svjetlucavo sjenilo i bujne umjetne trepavice.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ariana Grande (@arianagrande)


S obzirom na Arianin prepoznatljiv stil, naginjanje šezdesetima ne odstupa previše od njezine estetike koju obožavatelji već znaju i vole, a koja uvijek uključuje varijaciju elegantnog visokog repa i modernog mačkastog izgleda očiju. Stoga smo se zapitale - vraćaju li nam se trendovi u šminkanju iz šezdesetih? Ako se pita Arianu Grande i TikTokere - definitivno da. Zato smo izdvojile nekoliko TikTok tutoriala koji će ti pomoći da i ti savladaš ovaj make up look.
 
Nude sjenilo i smeđa olovka

Na svom TikTok profilu, @chloeandcosmetics snima zadivljujuće make up tutoriale, a okušala se i u ovom. Na kapak je nanijela nude sjenilo, a zatim je smeđom olovkom iscrtala rubove kako bi postigla cut crease izgled. Nanijela je tuš i umjetne trepavice, a cjelokupni izgled nimalo se nije razlikovao od onog kakvog je nosila Ariana.
 
@chloeandcos

Positions inspired makeup tutorial ??? whats your favourite song on the album? Let me know???? ##positions ##arianagrande ##makeuptutorials

? positions - Ariana Grande
 
1/5
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2