Lansirana make up linija za sve ljubiteljice 'Predbožićne noćne more'

Lansirana make up linija za sve ljubiteljice 'Predbožićne noćne more'© Instagram

Kolekcija s likovima Jacka i Sally stigla je u savršeno vrijeme za Noć vještica

Listopad i Noć vještica nije moguće zamisliti bez da jednom pogledamo kultni animirani film Tima Burtona, Nightmare Before Christmas ili Predbožićna noćna mora. A za najveće fanove, Revolution Beauty pripremio je pravu poslasticu - u službenoj suradnji s Disneyjem, lansirali su novu kolekciju šminke pod nazivom Nightmare Before Christmas.
 

Linija uključuje 11 proizvoda  - dvije palete sjenila, dva highlightera, dvije kozmetičke torbice, četiri sjajila za usne i set kistova za šminku -  i svi su ukrašeni sablasnim crno-bijelim uzorcima s likovima omiljenih animiranih junaka - od nezaboravnog Jacka Skellingtona i  Sally, pa sve do ljubimca Zeroa i Oogieja Boogieja.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Revolution Makeup (@makeuprevolution)


Palete highlightera Nightmare Before Christmas dolaze u dvije nijanse - jedna je boja šampanjca imena Moonlight, Mischief & Madness, dok je druga brončano-zlatna imena Misfit Love te obje imaju suptilni i svjetlucavi finiš.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Revolution Makeup (@makeuprevolution)


Četiri nijanse sjajila za usne dolaze u boji šampanjca, zlatnoj, bistroj i svjetlucavoj ružičastoj, a u kolekciji su i dvije kozmetičke torbice. U kompletu kistova za šminku nalaze se četkica za puder, četka za obrve, četkica za blendanje sjenila i četkica za nanošenje tekućeg pudera, a sve su ukrašene s omiljenim nam likovima.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Revolution Makeup (@makeuprevolution)


Ipak, najbolji dio ove kolekcije dvije su palete sjenila - Jack i Sally. Obje dolaze s  izborom od čak 36 nijansi. Paleta sjenila Jack je mješavina tamno neutralnih i smjelih te metalik boja, dok paleta  Sally nudi puno prigušeniji izbor neutralnih, zelenih, ljubičastih i ružičastih boja.

Malo je reći da smo se zaljubile u ovu kolekciju, a u nastavku pogledaj i cijene proizvoda.

 
Nightmare Before Christmas Jack paleta sjenila, 141 kn

1/11
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
kabramovic
  • 11.10.2020 23:02:38
  • Bodova: 14756
  • Prijavi
Savrsenoo ????
malikekoserk1
  • 11.10.2020 14:47:55
  • Bodova: 22982
  • Prijavi
Pregenijalno izgleda , baš otkačeno i ludo.