Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Kratak vodič za oblikovanje obrva

Kratak vodič za oblikovanje obrva

Nakon desetljeća čupanja obrva do iznemoglosti, proteklih nekoliko godina, pune, prirodne obrve konačno su u modi. Međutim, ako i vi, kao i većina žena, vučete posljedice iz dana kada su obrve bile svedene na jednu tanku crtu, morate ih svakodnevno sređivati i oblikovati. Zato vam predstavljamo kratak vodič za oblikovanje obrva!

Korak 1 - dovedi obrve u red

Prije nego krenete u akciju oblikovanja i sređivanja obrva, morate se uvjeriti da su one čiste i uredne. Pinceta i četkica za češljanje obrva sasvim su dovoljne za ovaj proces, mada ne bi bilo loše i da imate zrcalo koje povećava. Uklonite sve dlačice koje strše, a odlučite se za oblik koji je najprirodniji u odnosu na vaše lice.

Korak 2 – definiranje obrva

Za definiranje obrva potrebna ti je dobro našiljena olovka. Njom lagano pređi prvo po donjem rubu obrva, a zatim po gornjem. Srednji dio obrve nemoj popunjavati.

Korak 3 – popunjavanje

Nakon definiranja, vrijeme je da popuniš srednji dio obrva. Za ovaj korak bit će ti potrebna dva sjenila za obrve različitih nijansi – svjetlije i tamnije. Počni s tamnijom nijansom, koju ćeš nanijeti od kraja prema sredini obrva. Zatim nanesi svjetlije sjenilo od sredine pa do samog početka obrva. Na ovaj način tvoje obrve će biti potpuno prirodne, s blagim ombre efektom.

Korak 4 – fiksiranje

Nakon definiranja i konturiranja na red dolazi fiksiranje. Za ovaj korak potrebna ti je specijalna maskara za obrve u približnoj nijansi tvojih prirodnih obrva koja će fiksirati obrve tako da izgledaju savršeno uredno. Naravno, nemoj pretjerati s maskarom ili olovkom kako ti obrve ne bi izgledale neprirodno.
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 22.11.2018 15:04:10
  • Bodova: 14649
  • Prijavi
Jako dobro objašnjeno , ali toliko koliko mi je obrva ostalo , nemam šta na njima ni popravljati.