Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Jesenska kolekcije mineralnog make upa Jane Iredale

Jesenska kolekcije mineralnog make upa Jane Iredale

„Rekla sam sudbonosno 'da' Jane Iredale. Zato što ne pristajem na kompromise.“

Vjenčanje je, kažu, najljepši dan u ženinu životu. No ima li pravo samo na jedan? Ili od svoga života može napraviti nisku najljepših dana kada sklopi sveti savez sa samom sobom? Savez u kojem će sebe voljeti, poštovati i cijeniti svoju unutarnju ljepotu i mudrost u sve dane života svoga. I dopustiti toj unutarnjoj ljepoti da pokaže vanjski sjaj.  


Na to obećanje samima sebi odlučile su se i one: samosvjesne trendseterice Anita Dujić, Lidija Lešić, Fani Stipković i Martina Matušin uz bridal kolekciju mineralnog make-upa Jane Iredale. Rekle su „da“ kvaliteti, „da“ zdravlju, „da“ trendovima koje postavljaju same i „da“ vlastitoj umjesto nametnutoj viziji ljepote i ženstvenosti. One znaju da ljepota nije za posebne trenutke. Ona je, radije, tjelesni izraz svakoga trenutka u kojem živimo prema vlastitim mjerilima.


Kako će tu ljepotu izraziti i naglasiti, odabrale su same: vintage lookom, prirodnim lookom, bezvremenskim i klasičnim lookom, prepustivši se prvom kistu Jane Iredale, make-up virtuozu Shawnu Towneu koji je karijeru gradio u Los Angelesu i New Yorku radeći na velikim projektima glazbene i filmske industrije. Zvijezde ovoga simboličnog vjenčanja svoju su ljepotu ogrnule svečanim haljinama najpoznatije hrvatske dizajnerice Matije Vuice, a sjaj njihovih lica naglasile su svečane frizure Ivice Palinića. U prijestolnici ljepote, make-up akademiji Ministry of Beauty, u mirisu ružinih pupoljaka Lela Designa vrata je otvorilo novo carstvo prirodnih, neškodljivih i njegujućih pigmenata: Jane Iredale kolekcija za mladenke nije make-up za jedan, najljepši, dan; ona je za svaki dan u kojem žene ostaju vjerne sebi i ne pristaju na kompromis.  


Mineralna dekorativna kozmetika Jane Iredale temelji se na uvjerenju da kožu treba njegovati, štititi i istaknuti, a ne prekriti i promijeniti. Minerali i prirodni pigmenti utkani u pudere, ruževe, sjenila, olovke i druge proizvode ove kolekcije nježni su i neškodljivi za kožu, štite je od vanjskih utjecaja te joj istovremeno dopuštaju da diše. Dok naglašavaju i pojačavaju prirodni sjaj, njeguju poput preparativne kozmetike zahvaljujući prirodnim ekstraktima i uljima. Ističu se dugotrajnošću te nude optimalno pokrivanje, a pritom ne opterećuju kožu jer ne sadrže sastojke poput parabena, ftalata, talka i  sintetičkih mirisa. Proizvodi su veganski i nisu testirani na životinjama.  Za Jane Iredale zdrava koža najbolja je podloga, ostalo su samo dodaci.
 
 
Komentari
+2
 
vmarina
  • 21.10.2018 12:07:32
  • Bodova: 46265
  • Prijavi
Reklama.
ana82
  • 20.10.2018 21:18:03
  • Bodova: 49652
  • Prijavi
Ne kužim poantu članka, osim promocije