Jeffree Star ima novu kolekciju kozmetike i modnih dodataka i znamo sve o njoj

Jeffree Star ima novu kolekciju kozmetike i modnih dodataka i znamo sve o njoj© Instagram

Niti jedan drugi makeup guru ne izaziva toliko drame, ali i proizvodi tako dobru kozmetiku kao Jeffree Star. Sada nam je predstavio novu potpuno zelenu kolekciju

Do sada nam je većini već poznato ime Jeffree Star, a sve smo barem jednom poželjele njegov tekući ruž ili paletu sjenila. Prije nekoliko dana nam je Jeffree predstavio potpun novu liniju pod nazivom Blood Money.
  

Njegove već poznate i nekoliko puta rasprodane kolekcije Blood Sugar i Blood Lust dobile su mlađu sestru koju karakterizira ono što Jeffree najviše i voli – bogatstvo. Blood Money kolekciju predvodi velika paleta sjenila, a osim standardnih ruževa, sjajila i highlightera Jeffree je po prvi put predstavio i olovke za oči.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeffree Star Cosmetics (@jeffreestarcosmetics) on


Osim kozmetike tu je naravno i nezaobilazno ogledalce, kao i jakna, ruksak i torbica, sve u nijansama zelene te detaljima krokodilske kože. Cijela kolekcija se vrti oko zelenih detalja, a kroz sve komade se provlači tema luksuza. Zelene nijanse bit će idealne za blagdansko vrijeme, a nijanse sežu od tamne crne sa zelenim podtonom do maslinaste i pastelno zelene. 

U nastavku smo se posvetile svakom komadu posebno kako bi se upoznale s kolekcijom. Ako i ti želiš prva uhvatiti nekih od komada moraš biti vrlo brza. Kolekcija će biti dostupna na službenoj stranici Jeffree Star kozmetike 13. studenog u 10 ujutro po pacifičkom standardnom vremenu. 

  
Paleta sjenila Blood Money

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeffree Star (@jeffreestar) on


Zvijezda kolekcije svakako je paleta sjenila koja sadrži 18 zelenih nijansi. Nijanse koje sežu od tirkizne do pastelne i metalik zelene su dobile imena po sinonimima za luksuz, a sve je skupa upakirano u mini kovčeg s uzorkom krokodilske kože koju krase zlatni rubovi i vrlo luksuzna kopča koja nalikuje onoj na dizajnerskoj torbici. 

Cijena palete bit će oko 350 kuna ako se naručuje preko Jeffree Star Cosmetics službene stranice. 
1/7
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2