Je li moguće ovako nešto napraviti šminkom ili je ovo ipak Photoshop? Provjeri sama iluzije koje su pravi viralni hit

Je li moguće ovako nešto napraviti šminkom ili je ovo ipak Photoshop?  Provjeri sama iluzije koje su pravi viralni hit© Instagram

Ova 35-godišnja umjetnica stvara optičke iluzije nadahnute životinjama, hranom i još mnogočim drugim, a njezina su djela često nadahnuta vizijama koje vidi kada doživi paralizu sna

Instagram i društvene mreže prepune su vizažista koji od šminke mogu napraviti čuda i našminkati te tako da izgledaš gotovo neprepoznatljivo. Ipak, malo je onih koji od šminke doslovno mogu napraviti čudo, i to u obliku optičke iluzije koja će te natjerati da se zapitaš - je li ovo stvarno napravljeno samo pomoću šminke, ili je u pitanju ipak Photoshop? 
 

Jedna vizažistica ipak dokazuje da je pomoću šminke moguće napraviti nevjerojatne optičke iluzije, toliko nevjerojatne da ti se zavrti u glavi. Njezino ime je Mimi Choi, a njezina su remek-djela prava senzacija na Instagramu, na kojem broji preko 1.3 milijuna pratitelja.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MIMI CHOI (@mimles)


Ova 35-godišnja umjetnica koristi šminku kako bi na svom licu i tijelu naslikala optičke iluzije nadahnute životinjama, hranom i još mnogočim drugim, a njezina su djela često nadahnuta vizijama koje vidi kada doživi paralizu sna - pretvaranje vizija u umjetnost tada joj pomaže da se nosi sa svojim snovima.

"Kad doživim paralizu sna, često vidim ponavljajuće i zastrašujuće vizije", rekla je za Insider i dodala kako su te vizije potaknule neke njezine najmorbidnije lookove, poput izrezanog lica, lica koje se topi, ili lica s rupama.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MIMI CHOI (@mimles)


"Inspiraciju dobivam iz svega onoga što proživim", rekla je. "Obožavam putovati i obilaziti muzeje i divim se detaljima renesansnih slikara. Ideje pronalazim i u digitalnoj umjetnosti i smatram da je veliki izazov ponovno stvoriti taj izgled koristeći samo šminku, jer ne koristim Photoshop kako bih to postigla". 

Dakle, Photoshop nije u igri i ova umjetnica to sve stvara sama, svojim rukama i svojom šminkom. Neke od iluzija doista su fascinantne i zapanjujuće, a mi smo izdvojile neke najzanimljivije.


 
Za Noć vještica prvi je puta odlučila eksperimentirati s iluzijama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MIMI CHOI (@mimles)

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 2.8.2020 21:39:51
  • Bodova: 50025
  • Prijavi
Meni to izgleda jezivo.
marija12369
  • 2.8.2020 19:36:34
  • Bodova: 16830
  • Prijavi
Wow,baš dobro crta!