Imaš masnu kožu? Ovo su tekući puderi uz koje ćeš izbjeći neželjeni sjaj

Imaš masnu kožu? Ovo su tekući puderi uz koje ćeš izbjeći neželjeni sjaj© Unsplash

Ako se tvoja koža sjaji samo sat vremena nakon nanošenja šminke, vrijeme je za novi puder

Masna i mješovita koža lica problem je s kojim se muče žene diljem svijeta. Ako i sama imaš masnu kožu, znaš koliko je teško pronaći make up koji će izgledati savršeno, ali i koji ćeš moći nositi barem pola dana bez da se sve razmaže i izgleda previše sjajno. 
  
Veliku ulogu u dugotrajnosti šminke igra kvalitetna podloga. Zato je važno odabrati puder koji će odgovarati tvojoj koži i pružiti ti mat prekrivanje koji će trajati cijeli dan. Pri odabiru pudera trebaš obratiti pažnju da ne sadrži ulja i da nije namijenjen za korištenje na suhoj koži. Također, nikako nemoj birati proizvode koji ti obećavaju prirodni sjaj jer ćeš time samo stvoriti još veći problem. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoë Sugg (@zoesugg) on


Proizvodi koje smo izdvojile savršeni su za masnu kožu lica jer sadrže sastojke koji ju nježno matiraju, bez začepljenih pora. Lagane teksture i snažnog prekrivanja, ovi su se puderi pokazali kao favoriti žena diljem svijeta. Neke možeš pronaći u drogerijama, a neki su dostupni samo online. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Estée Lalonde (@esteelalonde) on


Ako nisi sigurna koju nijansu izabrati, pročitaj naš vodič pomoću kojega ćeš savršeno odrediti svoj podton kože. Jednom kada si sigurna koja je nijansa za tebe, kreni u shopping. 
 
  
NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop, 125 kn


Tražiš puder koji će moći pratiti tvoj intenzivni tempo tijekom 24 sata? Ovaj puder će ujednačiti tvoj ten,  matirati kožu i održati je besprijekornom tijekom cijelog dana.
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2