Genijalni trik uz koji ćeš iskoristiti svaku kapljicu tekućeg ruža ili sjajila

Genijalni trik uz koji ćeš iskoristiti svaku kapljicu tekućeg ruža ili sjajila© Profimedia.hr

Mnogi kozmetički proizvodi pakirani su tako da ne možemo iskoristiti sve što kupili. Zato nam mogu pomoći mali trikovi

Nema žene koja u jednom trenutku nije osjetila frustraciju kada je pokušala od kraja iskoristiti zadnje kapi omiljenog tekućeg ruža ili sjajila. Uglavnom kada se radi o kozmetičkim proizvodima u tubi uvijek ostane dio proizvoda koji se ne iskoristi. Naravno odmah kupujemo novi, ali ipak ostane taj osjećaj da nepotrebno "bacamo" novac. Čini se da ruž uvijek ostane zalijepljen na bočnim stranama i nemoguće ga je staviti na četkicu. Ali s ovim genijalnim trikom s Instagrama možda napokon imamo rješenje.
 
Kai pod imenom @empties.likemysoul na Instagramu podijelila je video u kojem pokazuje kako iskoristiti cijeli ruž. Postupak je vrlo jednostavan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? Kai ? (@empties.likemysoul) onNožem je otvorila sam vrh ruža, a zatim je malenom kozmetičkom špatulom Spatty izvadila ostatke ruža. Ovaj proizvod nije skup i može se kupiti na Amazonu. Ako ne želiš trošiti novce moguće je napraviti i malo špatulu kod kuće. Zadnjih mjeseci postali smo pravi kreativci kod kuće pa možemo i sami smisliti neki novi trik i na primjer upotrijebiti drveni štapić i malo gume.

Naravno u našim kupaonicama ima još proizvoda u tubi, kao što su kreme ruke, losioni za tijelo i slično. Kai nas je također podsjetila kako možemo iskoristiti cijeli sadržaj tube, dovoljno je samo prerezati tubu. Moramo priznati da smo na ovaj jednostavni trik zaboravile. Uvijek je dobro uštedjeti, ali na ovaj način pazimo i na naš okoliš i čuvamo prirodu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? Kai ? (@empties.likemysoul) on


 
 
Komentari
+2
 
sneki2
  • 30.4.2020 8:45:37
  • Bodova: 62856
  • Prijavi
Baš mi se da..
malikekoserk1
  • 29.4.2020 15:12:32
  • Bodova: 23182
  • Prijavi
Super ideja , i ja tako na sličan način kroistim i neke kreme i , ali ruževe još nisam , pa ću isprobati.