Drogerijske zvijezde u obliku tekućih pudera koji su dostojna zamjena luksuznima

Drogerijske zvijezde u obliku tekućih pudera koji su dostojna zamjena luksuznima

Ove pudere rado koriste i poznati svjetski vizažisti jer su vrlo kvalitetni, a cjenovno pristupačni

Jedan od najvažnijih proizvoda unutar svake kozmetičke torbice je tekući puder, no pronaći onaj idealni koji će izgledati prirodno, odgovarati boji našeg tena te prekriti sve one sitne nedostatke ponekad je uistinu teško.
   
Iako čeznemo za skupocjenim make up proizvodima luksuznih brendova, oni se često ne uklapaju u naš budžet, a u drogerijama se mogu pronaći puno jeftinije varijante koje odlično pariraju onima mnogo skupljima.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli TALISA SUTTON (@talisa_sutton)


Kad je riječ o tekućim puderima, ponuda u drogerijama zaista je raznovrsna i bogata pa se već za 50-ak kuna može pronaći uistinu dobar i kvalitetan puder.
 
Kod kupnje uvijek odaberi onaj koji će odgovarati potrebama tvoje kože, a obrati pažnju i na nijansu. Izbjegavaj teške pudere koji će 'zacementirati' tvoje lice i radije biraj one s laganijim i prozračnim formulama. Imaš li suhu kožu, najviše će ti odgovarati puderi s hranjivim formulama koji u sebi sadrže vrijedna ulja. Ako pak ti je koža mješovita ili masna, biraj pudere na bazi vode, s matirajućom formulom.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hung Vanngo (@hungvanngo)

 
O tome da ovi drogerijski puderi zaslužuju našu pažnju u prilog ide i činjenica da ih u svom poslu rado koriste i cijenjeni svjetski vizažisti. Odlično izgledaju na licu, lagani su i prekrivaju nedostatke.
 
Pred nama su jesenski dani pa će mnoge svoju omiljenu BB kremu zamijeniti tekućim puderom, a ako si u potrazi za onim koji će ispuniti sva tvoja očekivanja, obrati pažnju na neke od ovih drogerijskih zvijezda koje ti predlažemo u nastavku.  
 
Foto: Instagram
 
NYX Professional Makeup Total Control Drop Foundation, 120 kn


 Puder ima blago do srednje prekrivanje te nježan i mat finiš. Kapaljkom možeš prilagoditi količinu podloge koju želiš nanijeti.
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 10.9.2020 14:42:04
  • Bodova: 22423
  • Prijavi
Odličan izbor , neke sam već isprobala i stvarno su genijalni. Trenutno imam od Lavere , i baš mi je otkriće , jako je dobar.
dodaa
  • 10.9.2020 10:38:54
  • Bodova: 34876
  • Prijavi
Za mene je najbolji Catrice All matt plus shine control puder koji je i povoljan.