Deset drogerijskih pudera uz koje će ti ten izgledati besprijekorno

Deset drogerijskih pudera uz koje će ti ten izgledati besprijekorno

Pristupačna cijena i odlično prekrivanje samo su neki od razloga zašto obožavamo ove pudere

Za savršeni make-up look neizbježna je dobra tekuća podloga koja će nam pomoći da prekrijemo nedostatke te da postignemo svjež i lijep ujednačeni ten. Na tržištu nam je danas dostupan zaista širok izbor kad je riječ o tekućim puderima, no pronaći onaj koji će idealno odgovarati našem tenu nije nimalo lak zadatak.
 
Osim same strukture koja bi trebala idealno odgovarati našem tipu kožu, pažnju treba obratiti i na nijanse te odabrati onu koja će biti najsličnija tonu naše kože. Imaš li masniju kožu, najbolje će ti odgovarati puderi s mat efektom, dok su za suhu kožu primjerenije kremastije formule tekućih pudera.
 
Iako se u dobar tekući puder zaista isplati investirati jer je to proizvod koji većina nas svakodnevno nanosi na svoje lice, dobra je vijest što ćeš i u drogerijama pronaći odlične tekuće pudere po pristupačnim cijenama.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Brittany Xavier (@brittanyxavier)


S obzirom na to da stiže toplija sezona, važno je potražiti one pudere koji sadrže SPF te koji imaju nešto laganiju formulu koja neće na licu stvarati efekt maske i težine.
 
Ako si u potrazi za novim tekućim puderom za nadolazeće proljetne dane uz koji će ti ten izgledati svježe i ujednačeno, zaviri u našu fotogaleriju jer smo izdvojile nekoliko drogerijskih favorita.
 
Foto: Instagram, Unsplash

Rimmel Lasting Finish - 80 kn


Besprijekorno prekrivanje, postojano do 25h. Savršeno se razmazuje, brzo i lako se prilagođava, istovremeno neprimjetan na koži. Otporan na znoj, toplinu i vlagu do 25 sati.
 
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
ivas
  • 15.3.2020 11:33:09
  • Bodova: 53345
  • Prijavi
Imam Bourjois, a idući ću kupit u Avonu. Rijetko koristim puder, možda jednom mjesečno
anna-herman
  • 15.3.2020 8:32:27
  • Bodova: 56294
  • Prijavi
Hvala za članak, vrlo brzo će mi trebati novi. Znam da je Revlon savršeno pouzdan, koristila sam ga bezbroj puta, ali bih probala nešto novo, jer vidim neke promjene na koži i možda mi Revlon više ne bi ni odgovarao... A ovdje je zbilja zanimljiv odabir.