Depilacija lica, da ili ne? Kako ti može pomoći, ali i na što trebaš paziti

Depilacija lica, da ili ne? Kako ti može pomoći, ali i na što trebaš paziti© Unsplash

Depilacija lica više nije rezervirana samo za muškarce. Ako i ti želiš imati mekšu kožu i dugotrajniji makeup, nastavi čitati

Beauty influencerice nam se ponekad čine kao da su žive lutke jer njihova lica izgledaju besprijekorno. Iako troše ogromne iznose na kreme protiv bora, hidratantne losione i serume, tajna njihove glatke kože možda se ipak ne krije u bočici.
   
Ako pratiš neke od beauty influencerica poput Hude Kattan ili Jaclyn Hill, možda već znaš da je dio njihove rutine depilacija lica. Da, dobro si pročitala. Depilacija lica među ženama postaje sve popularnija, a rezultati koje daje možda će i tebe uvjeriti da izdepiliraš lice barem jednom u životu. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HUDA KATTAN (@hudabeauty) on


Sigurne smo da imaš mnogo pitanja vezanih uz ovu temu jer je većini žena depilacija lica i dalje poprilično strana. Pronašle smo neka od najčešće postavljanih pitanja i odgovore na njih. 
 
   
Hoće li dlačice narasti tamnije i deblje?

Unatoč popularnom mišljenju, dlačice nakon depilacije ne rastu gušće i deblje. To je samo optička varka jer vrh dlake koji viri iznad površne kože više nije špicast i tanji na kraju nego ravan i plosnat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AB Beauty | Esthetician (@ameliabrownbeauty) on


Ako te brine da će tvoje dlačice biti znatno vidljivije jednom kada ponovno narastu, možda bi umjesto depilacije britvicom trebala probati vosak. Depilacija voskom daje nešto dugotrajnije rezultate, ali je i sam proces nešto duži i bolniji

 
1/5
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2