Dan iz snova s prijateljicama

Dan iz snova s prijateljicama

Završila nagradna igra "Iza svake zadovoljne žene stoje njene prijateljice"

U sklopu sponzorstva filma «Žene» Dove i dm  organizirali su nagradnu igru «Iza svake zadovoljne žene stoje njene prijateljice» . Nagrađene su četiri prijateljice iz Osijeka Brankica Žarković, Tihana Gusić, Mirela Ilakovac i Ines Lačanin koje su provele nezaboravan vikend u Zagrebu.

«Ono što najviše volim kod svojih prijateljica su razumijevanje, iskrenost i podrška koju mi pružaju. Ljepota je prolazna a ono što ostaje je dobrota koju primam i dajem svojim prijateljicama. Osjećam se predivno.» - izjavila je dobitnica nagradne igre Brankica Živković koja je dobila priliku iskoristiti nagradu uz svoje tri prijateljice. «Dove se uvijek nastoji inovativnim načinima povezati s stvarnim ženama i omogućiti im da se osjećaju lijepima svaki dan u skladu sa svojom filozofijom. Iskoristili smo priliku i pokazali kako i u stvarnom životu iza svake žene stoje njene prijateljice.» - komentirala je Jasmina Matiša, brand manager za Dove.

Nezaboravnom vikendu doprinijeli su stilist Petar Trbović u čijem društvu su prijateljice imale prilike odabirati i kupovati najnoviju odjeću i modne dodatke u šoping centru Avenue Mall, frizeri poznatog zagrebačkog salona «Glamour» koji su prijateljicama izradili trendy frizure te vizašist Tomo Vrban sa svojim čarobnim pokretima četkica i kistova za šminku.

Zabavna subota završena je večerom u Baltazaru i odmaranjem u predsjedničkom apartmanu hotela Westin dok su nedjelju prijateljice provele na tretmanima opuštanja u hotelu Sheraton.

 
Komentari
+2
 
buuu
  • 10.4.2013 20:00:18
  • Bodova: 13123
  • Prijavi
brioni, i ja sam to pomislila :)
brioni
  • 18.4.2009 22:17:44
  • Bodova: 309
  • Prijavi
Blago njima!