Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

CandyLipz - do punijih i zavodljivijih usana na potpuno prirodan način

CandyLipz - do punijih i zavodljivijih usana na potpuno prirodan način
  • 19.6.2015 - promo

Rolls Royce među uređajima za povećanje usana, CandyLipz, obećava savršeno oblikovane i punije usne

CandyLipz svakodnevno koriste poklonici selfie fotografiranja ali i stručnjaci sa područja filma, televizije, reklama, modnih revija i snimanja. Poznatiji kao Rolls Royce među uređajima za povećanje usana, CandyLipz je odnedavno dostupan i u Hrvatskoj. U kućnoj upotrebi i na potpuno prirodan način obećava postizanje punijih i zavodljivijih usana poput onih svjetskih filmskih zvijezda.


CandyLipz je prvi svjetski uređaj za kućnu upotrebu koji klinički dokazano povećava volumen usana i koji je siguran za uporabu. Dermatološki je testiran i obećava privremeno povećanje volumena usana s trajanjem od nekoliko sati, od 2 sata i više.
Osim što pruža usnama punoću i sjaj, podiže kutove usana, smanjuje bore oko usta, te ističe prirodno rumenilo usana.
CandyLipz je osvojio brojne nagrade i medalje diljem svijeta za inovaciju i dizajn (među najznačajnijim su  Spark, A'Design, Good Design, INPEX, INOVA i WIIPA), te više nagrada u Hrvatskoj uključujući nagradu na 39. Hrvatskom sajmu inovacija, Srebrnu medalju na 10. sajmu Budi uzor, a Hrvatski savez inovatora dodijelio mu je u svibnju 2015.g. posebnu nagradu Euroinvent.


CandyLipz djeluje vrlo jednostavno, na principu metode vakuuma. Potrebno je takozvanu „jabuku“ prisloniti na usne, potisnuti gumu prema unutra te pozicionirati usne u otvor. Ako je guma pravilno pritisnuta, „jabuka“ će obuhvatiti područje usana i djelovanje vakuuma će se osjetiti.

U svega 2 minute moguće je postići:
•    punije gornje i/ili donje usne
•    bolje oblikovan Kupidov luk
•    manji razmak između nosa i gornje usne
•    podignute rubove usta
•    manje usnih bora
•    smanjenu opuštenost usana
•    prirodnu ružičastu boju usanaCijena: 299 kn+ dostava 25 kn
Proizvod je moguće naručiti putem internetske stranice candylipz.com.hr.