24 sata besprijekornog savršenstva uz novi Amwayev ARTISTRY™ Exact Fit dugotrajni puder

24 sata besprijekornog savršenstva uz novi Amwayev ARTISTRY™ Exact Fit dugotrajni puder

Puder koji "zaključava" svjež jutarnji izgled na čak 24 sata.

Užurbani ritam svakodnevice, stres i gomila obaveza utječu i na naš izgled - posebice na kožu lica koja prva pokazuje znakove umora i iscrpljenosti. Vođeni time, Amwayevi makeup čarobnjaci stvorili su novi dugotrajni ARTISTRY™ Exact Fit puder koji savršeno prekriva sve nesavršenosti i "zaključava" svjež jutarnji izgled na čak 24 sata. Ekskluzivna ARTISTRY™ Color Lock tehnologija stvara poseban sloj na površini kože koji zadržava svaki pigment na njegovom mjestu što omogućava savršenu prekrivenost tijekom cijelog dana.

POSEBNA EXACT FIT FORMULA
Otporan na toplinu i vlagu, novi Amwayev ARTISTRY™ Exact Fit puder izvanredno prekriva nesavršenosti i povećava prirodan i blistav sjaj kože. Sadrži ekskluzivnu mješavinu tahićanskih bisera i optičkih prizmi koja koži pruža cjelodnevni prirodno matirani izgled bez neželjenog sjaja stvarajući pri tom sloj koji oponaša izgled kože. Mješavina nježno reflektira svjetlost i izgleda nevidljivo na koži. U formulu je utkan i vitamin E za njegu te voda s norveških fjordova koja osvježava i hidratizira kožu. Zaštitni faktor 15 štiti kožu od opasnog UVA/UVB zračenja i štetnog učinka slobodnih radikala.

ARTISTRY™ Exact Fit by Amway dugotrajni puder
Ovaj dugotrajni puder jednim nanošenjem garantira do 24 sata besprijekornog, nevidljivog prekrivanja. Otporan je na toplinu i vlagu te se ne preslikava na odjeću. Dolazi u 9 različitih nijansi razvijenih pomoću ARTISTRY F.A.C.E.S. tehnologije, koje će odgovarati svakom tonu i podtonu kože. Ne sadrži miris i ulja, alergološki je testiran i ne začepljuje pore. Prikladan je za sve tipove kože
Preporučena MPC (30ml) - 354,38 HRK


SAMO POLA PUMPICE PROIZVODA ZA SAVRŠEN IZGLED
ARTISTRY™ Exact Fit by Amway dugotrajni puder dolazi u pakiranju od 30ml što će vam zasigurno dugo potrajati uzme li se u obzir da je preporučena količina za jedno nanošenje samo 1/2 pumpice. Puder se nanosi od središta lica prema van te se lagano razmazuje prema liniji kose. Nudi srednje prekrivanje koje je idealno za svaki dan, a za neke svečanije prilike jednostavno nanesite dodatnu količinu tapkanjem/nanošenjem točkica pudera na lice.

ARTISTRY™  by Amway proizvode moguće je kupiti isključivo putem mreže Amwayevih nositelja posla (ANP). Za više informacija posjetite www.amway.hr
 
 
Komentari
+2