Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

12 trikova za najzavodljivije trepavice i savršeno nanošenje maskare

12 trikova za najzavodljivije trepavice i savršeno nanošenje maskare

Maskara je najvažniji dio svakog makeup looka na očima - zato je itekako važno znati nanijeti je na najbolji mogući način

Ako priupitate žene koji im je omiljeni kozmetički proizvod po pitanju dekorative, uopće ne sumnjam da će mnoge od njih navesti upravo maskaru. Savršena maskara zaokružit će svaki makeup look. U stvari, potpuno je nezamisliva lijepa šminka bez naglašenih trepavica.

Maskara na današnjem tržištu ima zaista za svaku moguću potrebu - za produljivanje, volumen... Ipak, osim kvalitetne maskare dobri savjeti za pravilno nanošenje iste zlata vrijede. Nije svejedno kako je koristite, a pravilni "trikovi" pomoći će da izbjegnete sve pogreške (grudice ili paukolike trepavice samo su neke od njih) te da vam trepavice izgledaju potpuno neodoljivo i zavodljivo.

Isprobajte naše trikove i savjete o tome kako pravilno nanijeti maskaru...
 


Ništa bez uvijača i prave tehnike


1. Koristite uvijač za trepavice
Uvijanjem trepavice dobivaju efekt kao da su dulje i punije. Zagrijte uvijač toplim zrakom iz fena 3-5 sekundi prije nego ćete uvijati trepavice. Prislonite ga uz korijen trepavica, stisnite umjereno (nemojte prejako) i držite najviše 10 sekundi. Ponovite u sredini u na vrhovima trepavica. Ako koristite obični uvijač, bilo bi dobro da povremeno promijenite jastučiće na uvijaču. Isto tako, redovito ga čistite i dezinficirajte jer se i na njemu nakuplja šminka, stanice kože i bakterije.

2. Nanošenje maskare
Isprobajte aplikaciju u tri koraka:
Korak 1: Četkicu pomičite u cik-cak kretnji, slijeva nadesno, pri korijenu trepavica.
Korak 2: Povlačite četkicu od korijena prema vrhovima, preko cijele duljine trepavica.
Korak 3: Zatvorite oko i prislonite držač na vrh trepavica te ga gornjom stranom provucite cijelom duljinom da biste uklonili eventualne grudice.

3. Ako ste "preslikali" maskaru na kapak...
ako vam se dogodila greškica pa ste maskarom zamrljali kapak ili pak su vam se trepavice "preslikale" - pričekajte da se osuši pa lagano uklonite suhim štapićem za uši.
1/4
 
Komentari
+2
 
mare_zg
 • 6.1.2019 15:05:31
 • Bodova: 684
 • Prijavi
Uvijač nemam niti ne zelim imati.. Maskaru ako nanosim trudim se što bolje nanjeti. 
lejdi
 • 4.1.2019 17:35:55
 • Bodova: 23471
 • Prijavi
Godinama već koristim samo avonovu maskaru. Iako avonova sminka nije neka kvaliteta po sastojcima, dekorativa posluži svrsi i odradi posao. Našla sam svoju omiljenu maskaru koja ima dobru četkicu, ne stvara mi grudice, a imam i pomoćnu četkicu od Chanelove stare maskare za raščešljavanje. Time napravim stvarno odličan look
alians
 • 4.1.2019 15:02:44
 • Bodova: 276
 • Prijavi
Ako je maskara dobra i imas lijepe trepavice ovo ti nista ne treba al korisni savijeti
malikekoserk1
 • 4.1.2019 14:50:56
 • Bodova: 14159
 • Prijavi
Genijalni savijeti , ali ako je maskara dobra , onda netreba neka posebna tehnika.