10 odličnih highlightera za ljeto iz drogerijske ponude

10 odličnih highlightera za ljeto iz drogerijske ponude

Ovo su naši favoriti za 'glow' na licu ovog ljeta

Jedan od 'must-have' proizvoda tijekom ljeta u kozmetičkoj torbici svake žene je highlighter. Iako smo tijekom ljetnih dana svi nekako više skloni koristiti što manje šminke, highlighter je jedan od onih proizvoda koji mogu u trenu 'transformirati' lice te ti podariti sjajan izgled.
 
Onaj zdrav 'glow' na licu nešto je čemu svi težimo. Highlighter je zapravo posvjetljivač lica i daje mu potreban sjaj i svježinu te zaokružuje svaki make-up look.  S obzirom na to da tijekom ljeta ne koristimo puno jake šminke, baš je highlighter odličan izbor  jer dodatno naglašava prirodni izgled i 'no make-up' look.
 
Na tržištu danas postoje mnoge varijante highlightera, skupljih i onih cjenovno pristupačnijih koji se mogu pronaći u ponudi drogerija. Highlighter može biti tekući, u kamenu ili pak u sticku, a prilikom kupnje je vrlo važno obratiti pažnju na nijansu te odabrati onu koja će odgovarati uz tvoj ten.
 
Ako si ovog ljeta i sama u potrazi za kvalitetnim, a cjenovno pristupačnim highlighterom koji će začiniti tvoj ljetni look, u nastavku ti otkrivamo naše favorite iz drogerijske ponude.
 
 

Foto: Instagram

Alverde Glow & Shine Highlighter, 30 kn

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2