Ženske laži u krevetu

Ženske laži u krevetu

Činjenica je da laž nije uvijek loša stvar, posebno ako ćete s njome postići nešto dobro, no budite umjereni. Vjerujte, vaša druga polovica će znati kada lažete

Mi smo žene i lažemo muškarcima u krevetu! I ne samo u krevetu, dobro lažemo i izvan kreveta! Zašto? Jer se laži uvijek čine jednostavnijima od istine, a ponekad i jesu. Zašto reći nešto što nam ne ide u prilog, zar ne? 

Šalu na stranu, svi znamo da za ozbiljnu vezu je potrebna iskrenost i poštovanje, a njih s lažima nećemo postići. Ipak, mnoge žene koriste se s njima, kako bi dobile što žele. Znamo da niti muška strana nije uvijek iskrena, ali isto tako svjesni su do određene mjere da lažete, no ponekad ih jednostavno nije briga, jer se nakon vaše slatke laži u krevetu osjećaju bolje, od čega i na kraju i vi imate koristi.

Nitko vas ne može spriječiti da lažete, to je vaša moralna odluka u onom trenutku kada ju kažete, ali imajte na umu da jedna laž može potencirati potrebu za drugim lažima ili ćete biti ulovljeni u laži što nije niti malo ugodno. Činjenica je da laž nije uvijek loša stvar, posebno ako ćete s njome postići nešto dobro, no budite umjereni. Vjerujte, vaša druga polovica će znati kada lažete.

Evo, koje će vaše laži najvjerojatnije prozreti iste sekunde kada izađu iz vaših usta.

„Ti si najveći kojeg sam ikad imala“
Ova laž će možda proći kod muškarca, ako zna da ste imali jako malo seksualnog iskustva prije njega. No, žene koje imaju manje seksualnog iskustva, najčešće niti ne govore takve stvari u krevetu. S druge strane, činjenica je da muškarci vole čuti ovu laž. Pa, ako pomogne muškarcu i da mu malo više samopouzdanja u krevetu, zašto ne?

Naš savjet: Pronađite najbolji mogući trenutak, možda za vrijeme samog seksa i to mu recite. U tom trenutku sve će vam povjerovati.

„Bilo je dobro, stvarno...“
Ovo je laž koju svi muškarci vole čuti nakon loše partije seksa, a koja je bila loša njegovom krivnjom. Vjerujte, većina muškaraca će biti svjesna da se nisu baš iskazali, bez obzira je li nedostajalo potrebne kemije, jesu  li prebrzo svršili ili bilo kojeg dugog razloga. Muškarci imaju taj instinkt da jednostavno nisu bili dobri u krevetu.

Naš savjet: Kada mu kažete da je bilo dobro, a zaista nije, on će to znati cijeniti. Ono, možda što će mu biti najvažnije je da mu nakon te vaše očite laži, date šansu za popravak. Sigurno će se potruditi da dobije 5+. Nemojte mu to reći, a onda se okrenuti, otići i više nikada ne javiti. Čemu onda laganje?

“Nazvat ću te”
Nakon neobaveznog seksa koliko puta ste od muškarca čuli „Nazvat ću te“, a nije niti tražio vaš broj?
Žene su u tom pogledu vrlo dobre učenice i isto tako znaju lagati sa smiješkom na licu. Što ćete dobiti s tom laži na kraju? Čekat će vaš poziv koji nikada neće doći, a i vi se na kraju nećete osjećati bolje.

Naš savjet: Umjesto da kažete „Nazvat ću te“, kažite „Bilo je super, možda se ponovno vidimo“. Nikad se ne zna možda se stvarno ponovno vidite.

“Ovaj vikend mi dolazi prijatelj...”
„... i ne mogu se naći s tobom“, laž je koju će svi muškarci prozreti u sekundi. U biti, gotovo da ćete im direktno reći „Oprosti, ne možemo se vidjeti jer za vikend ću se naći sa svojim drugim dečkom/ljubavnikom i strasno ćemo voditi ljubav dan i noć“. Većina muškaraca cijenit će iskrenost više, nego takvu vašu izjavu, bez obzira da li je vaš prijatelj zakleti homoseksualac, najveći štreber ili Casanova.

Naš savjet: Ako vam zaista dolazi prijatelj za vikend, upoznajte ga sa svojim dečkom ili pak lažite do kraja i recite da ste bolesni i da se ne možete dići iz kreveta. Što će jednim dijelom biti istina (nakon strasnog vođenja ljubavi).
“Nikad ne pijem puno...”
“…ne znam što mi se danas dogodilo“ još je jedna laž u koju niti jedan muškarac neće povjerovati. U biti ta laž niti nema previše smisla, možda samo u trenutku jedne neugodne pijane situacije, kada sretnete nekog tko vam se sviđa. Muškarce će najčešće to odbiti, jer makar je donekle i to istina da ne pijete često ili mnogo, neće vam vjerovati.

Naš savjet: Nemojte sakrivati da ste pijani, jer će znati da se pijani. Možda bolje da se u tom trenutku oslonite na njega kao spasitelja u vašem neplaniranom pijanstvu, te ga zamolite da vas odvede kući, donese čašu vode, sljedeći dan izvede na kavu...“

„Ovo nisam nikada prije radila...“
U redu, možda u tom trenutku nećete lagati, ali nitko vam neće vjerovati, posebno ako vam je određena aktivnost išla jako dobro. Možda ste zaista prirodni talent ili vam je on isto tako lagao da ste bili jako dobri. No, laži negdje moraju prestati, pa neka prestanu s vama.

Naš savjet: Možda ova laž može u zadanom trenutku imati prednosti, ali kako se kaže „ U laži su kratke noge“, potrudite se da od njih pobjegnete na vrijeme...

„Spavala sam samo s dva muškarca. Kunem se!“
„A što je s ostalih 5, 10 i više njih? Oni se ne broje?“, vjerojatno će se pitati vaša druga polovica.
Naš savjet: Nemojte razgovarati o vašem „magičnom“ broju seksualnih partnera, jer svaki muškarac bi volio da ste djevica. Bilo da ste spavali s jednim, dva ili sto, on će željeti izbrisati vaše pamćenje i ponovno vas učiniti djevicom.

„Sve je u redu...“
To je jedan od ženskih odgovora koji muškarci jednostavno ne žele čuti, a žene ga vole upotrebljavati, jer misle da će se olako izvući.
Možda ćete vas koji puta pustiti i živjeti u blaženom neznanju, ali će sve kasnije doći na naplatu.
Naš savjet: Da je sve u redu, ne biste morali izgovarati tu rečenicu. Nemojte ju samo izgovarati – prečesto.

„Ja u biti uopće ne znam lagati“
Znate onu priču s Pinokijom i njegovim dugim nosom? Kada kažete tu rečenicu, već ste izrekli laž. U redu, možda niste jedna od osoba koja će stalno lagati i gledati osobu u oči, ali male bijele laži uvijek su bile dio svakodnevne interakcije. Bez njih nitko od nas ne bi opstao u današnjem svijetu.

Naš savjet: Vjerujemo da ćete s rečenicom „Mislim da sam dobra u laganju“ dobiti više poštovanja i kredibiliteta kod muškaraca, te će vam početi još više vjerovati. Stvar je u obrnutoj psihologiji.
(vam)
 
Komentari
+2
 
buuu
  • 16.3.2013 19:39:51
  • Bodova: 13123
  • Prijavi
Ispada da smo svi prvi Pinokio, oba spola :)..iste recenice i oni izgovaraju
magnolija
  • 12.10.2011 9:32:09
  • Bodova: 32350
  • Prijavi
eto ja slučajno nikada ne lazem , jer nikada nece saznati sto mi se sviđa, a iskreno zasto bih lagala kada sam ga probudila jutros oko pola pet, jer sam se htjela potrositi, onda valjda zna sto radi,
liana
  • 12.10.2011 8:28:32
  • Bodova: 254
  • Prijavi
Prema komentarima se čini da je većina žena uvijek iskrena tj. da u biti zapravo uopće ne znaju lagati. Baš smo jutros razgovarali o prenemaganju zvanom "Nikad to nisam radila".
starwood
  • 3.10.2011 12:52:45
  • Bodova: 333
  • Prijavi
slažem se da je muški ego osjetjiva stvar i da ga treba njegovat, uostalom pokoja mala bijela laž nije nikad nikom nije škodila...pogotovo ako je u svrhu još boljeg sexa drugi put
romana1
  • 3.10.2011 10:16:47
  • Bodova: 169289
  • Prijavi
meni je ovo smiješno ..... ali sigurno postoje žene koje se ovim i služe , a šta dobivaju s tim ne znam !!!! ja sam za iskrenost ...
lyan
  • 3.10.2011 8:26:16
  • Bodova: 6154
  • Prijavi
pa ovo prvo mi nikad nebi palo na pamet reći. ni da sam pijana do neba, nema šanse da bih to izustila. a bome ni ostale, u biti sam koristila samo ovu drugu laž, al skužilo se da lažem :)
mimi84
  • 2.10.2011 20:47:25
  • Bodova: 5421
  • Prijavi
ne znam kaj bi dobila s tim da lažem?! prvo bi sama sebi nanjela štetu, drugo ako me skiži napravila bi od sebe idiota jer sam htjela "utješit" lika...ne kužim...
paloma_22
  • 2.10.2011 16:33:40
  • Bodova: 49673
  • Prijavi
Magnolija, skroz si u pravu... čemu uopće lagati i glumiti? ako ti nije dobro s nekim, onda doviđenja... a ovaj dio 'Nikad ne pijem puno' mi ubija... ako mu smeta šta si popila - doviđenja dragi (tko je on da mi određuje šta smijem a šta ne), a ako je imalo pametan napit će se i on pa ćete skupa radit gluposti :))
pp
  • 2.10.2011 14:02:47
  • Bodova: 877
  • Prijavi
ženske laži su predivna stvar...u svrhu njegovanja muškog ega...još kad je mrvica istine u njima da oni koji žarko žele vjerovati u to mogu lagano povjerovati...mmm...nema boljeg...možda neki sjajan seks...ako i to...
brankica2
  • 2.10.2011 11:08:12
  • Bodova: 2334
  • Prijavi
hahahhahha Magnolija ova ti je dobra, pogodila si bit svega :))) Ko zna zna, a ko ne zna-doviđenja:)