Želiš isprobati vruće igre pod tušem? Evo trikova za maksimalni užitak

Želiš isprobati vruće igre pod tušem? Evo trikova za maksimalni užitak© www.profimedia.hr

Iako može djelovati nespretno, seks pod tušem ili u kadi može biti iznimno ugodan i uzbudljiv. Donosimo ti ideje kako da u njemu još više uživaš

Seks pod tušem je nešto o čemu svi maštaju, ali rijetko kome pođe za rukom da ga pravilno i s mnogo užitka izvede. Različite visine, klizave površine, voda i para mogu otežati uživanje u seksu pod tušem, pa je bitno znati par malih trikova koji dovode do velikog uspjeha. Kada jednom savladaš osnove seksa po tušem, garantiramo da ćeš se sjajno provesti.
  Evo što sve trebaš znati i učiniti kako bi i ti i tvoj partner tijekom tuširanja i vođenja ljubavi maksimalno uživali.
 
Neka prvo uživa u pogledu

Ako želiš svog partnera totalno izludjeti, neka prvo uživa u pogledu na tebe kako se tuširaš. Naime, jedina erotičnija stvar od golog tijela je mokro žensko tijelo, a muški mozak je toga itekako svjestan. Zato ti prva uđi u kadu ili tuš kabinu, a njega posjedni nasuprot sebi, kako bi imao dobar pogled.
 

Senzualno se tuširaj i sapunaj, kako bi u njemu probudila požudu. Kada primijetiš da više ne može izdržati, pozovi ga k sebi i tek tada se bacite u pravu akciju. Tijekom običnog seksa žene rijetko puštaju muškarcima da doista uživaju u pogledu na njihovo tijelo, pa će ovakav tretman svakom muškarcu biti prava poslastica.


via Giphy
1/5
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2