Začinite misionarsku pozu!

Začinite misionarsku pozu!

Klasična misionarska poza uopće ne treba biti dosadna

Odmahujete rukom na sam spomen misionarske poze? To uopće ne treba biti tako. Postoje načini kako možete ovu pozu začiniti novim stvarčicama i unijeti ludilo u vašu spavaću sobu. Upravo to savjetuje seksolog Justine Shuey te ističe kako ćete uz ove savjete ponovno vratiti živost najstarijoj pozi od svih – onoj misionarskoj.

Sve u svemu, uz savjete koje vam donosimo, ono najbitnije je da napravite kako vi osjećate da je najbolje i što vama i vašem partneru odgovara. Ako i želite nešto novo, nemojte se ustručavati to reći ili probati. Dajte mu potvrdu da nešto radi dobro, što biste željeli da vam radi, o čemu maštate. Misionarska poza je poznata sama po sebi da dovodi do pravog osjećaja bliskosti i emocionalnog povezivanja. Budite spontani i kod nje, eksperimentirajte, napravite sve što vam padne na pamet. Time ćete  pojačati vašu ljubav i još više zavoljeti jedno drugo.


Seksi igračke

Seksi igračke više nisu nikakva novost. Međutim, jeste li znali da postoje igračke koje su namijenjeni baš misionarskoj pozi? Ako volite isprobavati nešto novo, svakako ih probajte. Seks shopovi nalaze se u gotovo svakom gradu, a internet vrvi takvim ponudama.

Dodirujte se tijelima

Misionarska poza znači intimnost i kontakt cijelim tijelom. To stvara iznimno dobar osjećaj i senzualnost. Ispružite ruke iznad svoje glave tako da on može ispružiti i svoje uzduž vaših, a time ćete dobiti pravu bliskost jedno s drugim. Također, primaknite tijela što bliže možete jedno drugome. Vaše ruke neka budu svugdje po njemu, a posebno na leđima i guzi gdje možete upotrijebiti jaki stisak rukama, a čak i noktima.

Upotrijebite svoje noge

Ponekad u ovoj pozi žene zaboravljaju na noge. Ali, zapravo s njima možete napraviti čudo u krevetu. Iskoristite ih kod misionarske poze – stavite ih na njegov vrat i ramena te time promijenite kut penetracije. Također, ako želite da uđe što dublje u vas, pokušajte skliznuti nogama niz njegovih ramena i ruku. Pokušajte i stavite noge u položaj da vam koljeno dodiruje grudi – to garantira jači pritisak i bolji osjećaj.

Podignite guzu i bokove

Jastuk ispod vaše guze za bolji užitak i nije neka novost, zar ne? Međutim, moramo to spomenuti. Time ćete potaknuti bolji i jači doživljaj seksualnog kontakta. Također, približite svoje noge što više možete svojim ramenima – to njemu daje kontrolu nad pokretima, a vama bolji užitak.

Nešto drugačije

Ova poza ženama daje više kontrole i ritma, slična je misionarskoj, a on će imati odličan pogled na vaše tijelo što će ga dodatno uzbuditi. Neka vaš muškarac klekne ispred vas, a vi sjednite na njega te omotajte svoje noge oko njegovog struka. Polako se nagnite unatrag na krevet, dok vas on pridržava ispod leđa jednom rukom, a drugom vam nadražuje klitoris.
 
Izvor: shape.com
 
Komentari
+2
 
anjaah
  • 10.1.2015 14:54:21
  • Bodova: 140
  • Prijavi
osim igračke, se e ok
erik
  • 9.12.2014 8:11:57
  • Bodova: 28924
  • Prijavi
nisu baš misionarske...