Vrući seks trendovi za 2018. godinu

Vrući seks trendovi za 2018. godinu

Prema rezultatima globalnog istraživanja prošla godina bila je poprilično otvorena kad je riječ u seksu

LELO, vodeći svjetski brend u kategoriji luksuznih intimnih proizvoda, proveo je globalno istraživanje prema kojem je prošla godina bila poprilično otvorena kad je riječ o seksu. Čini se da smo usvojili brojne trendove koji su donedavno bili tabu i predmet zgražanja te proširili vidike.

Odvažili smo se i spremno krenuli u istraživanje intimnih dijelova tijela, educirali se o složenoj dinamici bračnih odnosa koje donosi višeljublje ili poliamorija, te smo uspjeli uskladiti pametne telefone i naš seksualni život. Ipak, sve je to nekako i bilo za očekivati. 

Ipak, ono što je obilježilo prošlu godinu bilo je puno grešnije od svega: more optužbi protiv svjetskih moćnika za seksualno zlostavljanje. Da, svi se sjećamo slučajeva s holivudskim zvijezdama, producenta Harveyja Weinsteina i glumca Kevina Spaceyja, no i brojni drugi moćnici diljem svijeta bili su upleteni u ovu skandaloznu igru.

Iznenađenje koje je šokiralo cijeli svijet bilo je za očekivati te i dalje podiže prašinu. Čini se kako će se dijelovi ove slagalice strave skupljati i kroz 2018. godinu. Poimanje seksualnosti se mijenja te je za očekivati da će proći još mnogo godina prije nego nestanu problemi spolnog identiteta, seksualnosti i jednakosti.

 

Lista seks trendova koje možemo očekivati u ovoj godini! 
 
1. Poštivanje i suglasnost

Lavina optužbi za seksualno zlostavljanje osnažila je žene da počnu braniti svoj osobni prostor i tijelo te da se suprotstave muškarcima u središtu njihova svijeta. Nadajmo se da će se otkrivanjem ove ružne istine koja je godinama obilježavala žene, promijeniti način općeg mišljenja te da će 2018. godina na neki način ublažiti neprijateljske razgovore na temu ‘pristanka i poštovanja’.
1/5
 
Komentari
+2