Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Vrući savjeti za bolju tehniku: Od vježbi, prehrane, ali i malih detalja koji čine veliku razliku

Vrući savjeti za bolju tehniku: Od vježbi, prehrane, ali i malih detalja koji čine veliku razliku© www.profimedia.hr

Zbog čega bi pristajala na manje od najboljeg, kada postoje brojni načini da pojačaš svoju seksualnu želju, intenziviraš orgazme i poboljšaš tehniku?

Kao i u svakom drugom području života i u seksu je bitno potruditi se. Da, kemija je čudesna stvar, no nakon nekog vremena, sasvim je normalno da se pretvori da malo nestane. Zamisli samo da si cijelo vrijeme luda za svojim partnerom, da ti je glava u oblacima? Priroda se, na sreću, pobrinula i za to pa nakon prvotnog zanosa i ljubavnog ludila, učinila da se zbrojiš i vratiš na zemlju. Ali, to nikako ne znači da ti seks i dalje ne može i ne treba biti vrhunski.
  Zbog čega bi pristajala na manje, kada postoje brojni načini da pojačaš svoju seksualnu želju, intenziviraš orgazme, poboljšaš tehniku i trajanje seksualnog odnosa, odnosno izdržljivost (kada govorimo o muškarcu).

Ovo posljednje u seksu podrazumijeva trajanje seksualnog čina. Prosječni muškarac izdržat će pod plahtama od dvije do pet minuta, dok će ženama trebati dulje - oko 20 minuta do postizanja orgazma. Kako bi svi bili zadovoljni i zadovoljeni trebalo bi približiti ove dvije brojke, odnosno naći se na sredini. On bi mogao usporiti, ti ubrzati i stvar je riješena. Nemoj nas krivo shvatiti. Ne mislimo da je bitno biti brza. Dobro je znati kako to ostvariti, ali najvažnije je ne osjećati nikakav pritisak i biti točno to što jesi. Osjećati da te partner baš takvu prihvaća, a i ti njega. 


(FOTO: Profimedia.hr)

Obuhvatile smo sva polja na kojima možeš poraditi - od ciljanih tjelesnih vježbi, preko prehrane, seksualne edukacije  i detalja koji čini razliku. Neka dragi "prepiše" od tebe savjete koje donosimo u nastavku.
 
Vježbaj snagu

Računica je vrlo jednostavna. Što imaš više snage, možeš dulje biti fizički aktivna, ali i divlja pod plahtama. Osobitu pažnju posveti nogama, odnosno bedrima. Radi čučnjeve, jer će t jaki bedreni mišići dobro doći kada budeš na njemu. Umor te neće ometati, moći ćeš raditi što te volja i na taj način čak i prije doživjeti orgazam. 

Bude li, pak, tvoj dragi ima snažne bicepse moći će te podignuti kao od šale, a to je, priznat ćeš, jako seksi. Snažni tricepsi pomoći će mu da ostane gore (primjerice u misionarskom položaju), a ne da padne na tvoja prsa pa da jedva dolaziš do zraka. Teško je u misliti na orgazam, kad se boriš za goli život. Osim toga, jaki tricepsi znače i jak torzo, a i to je seksi. 

Ne zaboravi na vježbe za donji dio leđa - stabiliziraju kralježnicu i jačaju trup. Donji dio leđa u seksu je često pod opterećenjem, a ne želiš da te zabole križa u ključnom trenutku. 

Tu su još i dodatne vježbe za trup, poput plenka, jer je za dobar balans (a znaš koliko je u seksu on važan) bitan čvrst trup.

Ne preskači stražnjicu. Osim što će ti čvrsta stražnjica pridonijeti samopouzdanju, tu je riječ o velikim mišićima (i sam im naziv to kaže - gluteus maximus) koji kontroliraju tvoje pokrete. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by keto dite| nutritionist (@keto.dite) on

 
1/7
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2