Vodite ljubav, na njemu ste... Znate li o čemu on razmišlja u tom trenutku?

Vodite ljubav, na njemu ste... Znate li o čemu on razmišlja u tom trenutku?

Otkrivamo tajne muškog uma...

Vođenje ljubavi, bilo da je s novim, još neistraženim partnerom ili provjerenim dugogodišnjim ljubavnikom – uvijek je uzbudljivo. Zamislite samo scenarij, maženje na kauču preraslo je u ozbiljno vruće dodire koji su se preselili u spavaću sobu. U trenutku strasti vi preuzimate inicijativu i odlučujete se za dobru staru pozu Kaubojka. I dok u zanosu radite - pa znate već što radite, bacite pogled dolje na njega i primijetite kako je on pomalo zamišljen...

Nije to ništa neuobičajeno. Poza u kojoj žena sve "radi" od njega zahtjeva najmanje fizičkog angažmana, pa ima vremena pustiti misli da lutaju. To je ujedno najbolja pozicija da uživa u pogledu na svoju voljenu.

O čemu on točno razmišlja dok ste vi u akciji, kako Nicki Minaj to kaže: "riding *ick bicycle"? Ovo je samo sedam od misli koje mu vjerojatno prolaze kroz glavu – i NE nijedna nije vezana za vaše šlaufiće ili celulit...

"Baš je lijepo malo odmoriti" - puno muškaraca inicirat će ovu pozu zbog toga što su prenapaljeni ili blizu prerane ejakulacije. U ovoj pozi imaju vremena da se malo saberu i odgode sve to skupa. Zato svom dragom tu i tamo priuštite odmor.

"Siseeee!" i – "Stvarno je prekrasna!" - nijedna druga poza ne pruža tako dobar pogled na ono što muškarci često najviše vole na ženskom tijelu – njeno lice, i da, njene grudi.

“Što sve da radim s rukama?" - biti na dnu daje toliko mogućnosti za igranje rukama – hvatanje stražnjice, igranje klitorisom, diranje kose, ispreplitanje dlanova... Često im je teško odabrati za što se odlučiti...

“Mogao bih ovako uživati danima" - lijeni seks je ponekad najbolji seks. Priznajte da je to istina.

“Molim te, nemoj ga slomiti" – iako je prilično otporan, penis je opet i osjetljiv i jedan nesmotreni pokret zaista ga može slomiti. Ako ste licem okrenuti prema njemu nemojte učiniti nagli pokret unatrag.

“Kad bih barem sad imao kameru" – ne, većina muškaraca to ne misli na neki prljav način već kako bi ovjekovječili ovaj divan trenutak koji zajedno dijelite. Vjerujte nam, odradite dobro posao – i u trenucima kada mu se pruži prilika da se poigra sam sa sobom misli mu neće biti na nekom porniću već će se prisjećati vas.

“Ok, sad je ponovo red na meni!" – dobar seks znači mijenjanje položaja, mijenjanje brzine i intenziteta - i orgazme za sve sudionike. Iako partner obožava kada ste na njemu, kad ste spremni za promjenu on će itekako biti za. Samo ga usmjerite u pravom smjeru!
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 1.2.2018 15:12:33
  • Bodova: 23779
  • Prijavi
Cica kaubojka , možda to misli .
caprica6
  • 1.2.2018 14:36:15
  • Bodova: 7693
  • Prijavi
Ovaj članak kao da je preuzet iz časopisa Teen :)