Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

U blizini Rijeke otvara se nesvakidašnji bordel sa silikonskim lutkama

U blizini Rijeke otvara se nesvakidašnji bordel sa silikonskim lutkama© Depositphotos

Radi se o posebnim silikonskim lutkama koje su tople i imaju temperaturu ljudskog tijela

U slovenskoj Sežani, na otprilike sat vremena vožnje od Rijeke otvara se javna kuća 'Doll House'. Kako piše Istragram, istarske poduzetnice slovenskog primorja poslovnu priliku vide u lutkama. I to onim lutkama za odrasle, koje služe za seksualne usluge.  

"Dugo smo tražili pogodno mjesto za poslovanje. Budući da smo željele da stvar bude što diskretnija, odlučile smo se za Sežanu i lokaciju koja nije vidljiva svima, a opet, blizu je svima. Također smo izabrale Sežanu zbog blizine Istre i granice s Italijom", govori poduzetnica Sandra Negro.

Kako prenose RTL Vijesti, Sandra je u posao ušla s poslovnom partnericom Valentinom Markežić, a start-up im je trenutno zasnovan na dvije 'djevojke' po mjeri. 

"To su posebne, vrhunske, TPE silikonske lutke. Tople su, imaju temperaturu ljudskog tijela", objašnjava Sandra Negro i dodaje kako je jedna kovrčava crnokosa, a druga dugokosa plavuša.

Osim ženskih, u ponudi će uskoro biti i muške lutke, a klijenti će moći izabrati žele li ih unajmiti na pola sata za 60 eura (cca 445 kn), na sat vremena za 80 eura (cca 595 kn) ili na dva sata za 120 eura (cca 890 kn). 

Naravno, iz higijenskih razloga klijenti će morati upotrebljavati kondome i pažljivo rukovati ovom modernom ljubavnom opremom kako se ne bi ozlijedili, a kako govori poduzetnica, 'lutke se dezinficiraju i čiste nakon svake upotrebe posebnim sredstvima za čišćenje koja su namijenjena za tu svrhu i dio su propisane opreme za održavanje'. 

Zanimljivo je  da se ne uzimaju osobni podaci klijenta jer tamo neće provesti noć. Međutim, mogu gledati posebne TV programe, zabavljati se igračkama za odrasle i na kraju se tuširati. 

Za lutke ne postoji sud i kazneni zakon, nema trgovine bijelim robljem ili prisilni rad niti postoji rizik od prijenosa bolesti. Barem tako jamči njihov proizvođač. Ustvari - to će biti prvi 'pošteni, etični bordel' u Sloveniji, a opet tako blizu naše Istre.
 
Komentari
+2
 
oprezna
 • 24.1.2020 23:24:07
 • Bodova: 143014
 • Prijavi
Što reći? Ne na otvaranje tog/takvog bordela već na samu objavu članka na ovom portalu ...
malikekoserk1
 • 24.1.2020 14:43:34
 • Bodova: 21713
 • Prijavi
Stvarno očajno, vjerojatno za one koji ne mogu upoznati živu osobu, pa mora na taj način.
marija12369
 • 24.1.2020 13:20:36
 • Bodova: 15800
 • Prijavi
Ajme zanimljivost....
sneki2
 • 24.1.2020 13:08:05
 • Bodova: 60553
 • Prijavi
I šta ovdje komentirati...