Tvoja 'prva igračka': Sve što trebaš znati o tome kako izabrati model koji će te najbolje zadovoljiti

Tvoja 'prva igračka': Sve što trebaš znati o tome kako izabrati model koji će te najbolje zadovoljiti© www.profimedia.hr

Odvažila si se investirati u svoj prvi vibrator, ali ne znaš kako odabrati onaj pravi? Donosimo ti mali vodič za sve početnice na ovom polju

Seksualno zadovoljstvo i zdravlje temelj su opće sreće pojedinca, a ako si i ti među onim ženama koje su se nakon mnogo pročitanih članaka, pogledanih filmova i serija, odlučila upustiti u kupnju svog prvog vibratora, igračke za seks koja će biti posvećena samo tvom zadovoljstvu – na pravom si mjestu.
 
Uz temu masturbacije žena vežu se mnogi tabui, no srećom živimo u dobu kada ih je sve češće moguće razbijati. Otvorenost o seksualnosti i zadovoljstvu žena ključno je kako bi društvo prihvatilo ideju da su žene jednako seksualne kao i muškarci te da njihovo zadovoljstvo nije nimalo manje bitno.
 
Kako bismo ti pomogle da sama što učinkovitije istražiš svoju seksualnost i spoznaš što ti najbolje odgovara, priredile smo ti mali vodič o vibratorima, vjernim suputnicima žena dugi niz godina. Ove male, ali učinkovite seks igračke prvenstveno su kreirane zbog ženskog zadovoljstva, ali mogu se koristiti i u paru, što ih čini još primamljivijima.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sweet Vibes (@sweetvibrations)

 
Kako odabrati?

 
Vrsta igračke koju ćeš odabrati primarno ovisi o tome kako je želiš koristiti. Za penetraciju, stimulaciju klitorisa ili oboje? Budući da većina žena najlakše postiže orgazam direktnom stimulacijom klitorisa, stimulator klitorisa je idealan za takvu vrstu eksplozivnih orgazama, dok će klasični vibrator odlično zadovoljiti sve one željne penetracije ili možda i malo intenzivnije stimulacije G-točke.
 
Važno je misliti i na veličinu vibratora, postoje oni bullet veličine, koji su samozatajni i gotovo nečujni, ali i veliki vibratori u stilu rabbit modela koji istovremeno stimuliraju i klitoris i G-točku te tako spajaju najbolje od oba svijeta.
 
Kako odrediti veličinu?
 
Pri kupnji prvog vibratora ne moraš nužno odabrati nekog od šampiona duljine i promjera. Vibrator je igračka koja užitak pruža ponajviše vibracijama i dobrim dizajnom koji prati ili se prilagođava linijama tijela, veličina ne mora biti presudan faktor. Diskretni bullet ili mini vibratori idealni su za korištenje u bilo kojoj situaciji.  Ukoliko pak namjeravaš koristiti vibrator za penetraciju, obujam igračke je možda bitan kao i intenzitet vibracija.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sweet Vibes (@sweetvibrations)

 
Materijal je bitna stavka!
 
Silikonski, gumeni vibratori mekši su i savitljiviji, dok su oni izrađeni od tvrde plastike tvrdi i često grublji, pa je prije kupnje bitno razmisliti o tome kakav točno vibrator želiš u smislu osjeta na koži. Što god odabrala, bitno je znati da je kvalitetan materijal iznimno važan pa izbjegavaj igračke koji sadrže omekšivače plastike. Vrhunski proizvodi su napravljeni od medicinskog silikona.
 
Vibrator te može naučiti kako da lakše doživiš orgazam kao i pomoći ti da shvatiš što je ono što ti u seksu najviše odgovara. Predstavljamo ti stoga najčešće tipove vibratora i njihove karakteristike, kako bi najlakše izabrala onaj odgovarajući za sebe, ali i kako bi znala o čemu sve trebaš razmisliti prije no što kupiš neki od modela.
 
Klasični vibrator

Klasični vibrator je onaj ravnog i pravilnog oblika, koji često izgleda realistično te dolazi u obliku penisa. Primarno je namijenjen za internu stimulaciju, odnosno stimulaciju penetracijom te dolazi s više brzina rada.


(Foto: Libido.hr)

Classic Original Vibrator - 169 kuna
1/6
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2