Trudnice - uživajte u seksu

Trudnice - uživajte u seksu

Suprutno mišljenjima, trudnice imaju jaku želju za seksom i nema razloga da ga se odreknu

Suprotno onom što neki ljudi misle, trudnice imaju jaku seksualnu želju i ukoliko nemaju komplikacija u trudnoći nema razloga da se suzdržavaju od seksa.

Seksualni položaji za vrijeme trudnoće moraju uzeti u obzir privremene promjene na ženskom tijelu. Trudnoća nije bolest i uz malo razuma i znanja, seksualni život para može se normalno nastaviti.

Segmenti trudnoće

Trudnoća je podijeljena na tri dijela.

Za vrijeme prvog semestra trudnoće žensko tijelo prolazi velike hormonalne i fiziološke promjene, iako se te promjene još ne primjećuju.
Ovo uključuje promjene na dojkama, učestalo mokrenje, mučninu itd.
Drugo tromjesečje je period rasta, kada se tijelo smiruje i osim polaganog postepenog rasta, uglavnom se tada kod žena javlja poteškoća sa koncentracijom.
Posljednje tromjesečje nosi najviše promjena, osim hormonalnih promjena, jako raste trbuh, učestalo je mokrenje i promjene raspoloženja. Pa ipak, kod većine parova želja sa seksualnim odnosima ne nestaje.

Najbolji seksualni položaji za trudnice

Očito je da možete zaboraviti misionarski položaj i sve ostale položaje u kojima je žena na leđima. Ovo zapravo otvara paru mogućnost da eksperimentiraju i zadrže intimnost i  nježnosti.

Upozorenje

Za svaki od dolje opisanih položaja potrebna je povratna informacija trudnice – ako osjetite bilo kakvu nelagodu, nemojte nastaviti sa tim položajem. Pored toga, muškarac bi se trebao suzdržati od bilo kakvih naglih pokreta i prilagoditi se ženinoj promijenjenoj fiziologiji.

Položaj u kojem je žena gore

Ovo je najbolji položaj za posljednje tromjesečje, ali možete ga prakticirati kroz cijelu trudnoću. U tom položaju žena ima kontrolu i može kontrolirati dubinu penetracije i brzinu pokreta.

Položaj u kojem žena leži na rubu kreveta.

Ovo je odličan položaj za par i muškarci ga preferiraju. Žena leži na leđima na rubu kreveta, ali noge su joj na podu. Muškarac stoji ili kleči ispred nje. Budući da u tom položaju muškarac može lako i duboko penetrirati, žena ga treba navoditi kako duboko može ići te kojom brzinom. 

Spojene žlice

Odličan položaj za par bez obzira na trudnoću, u kojem nema nikakvog pritiska na ženin trbuh i predio abdomena. Par leži na boku, muškarac je otraga i penetrira straga. Penetracija nije preduboka, a pokrete možete zajedno koordinirati poput polaganog romantičnog plesa.

Jednostavan pseći položaj 

U ovom položaju je žena na rukama i koljenima, a trbuh joj je slobodan i bez pritiska. Muškarac ulazi odostraga, a žena može koristiti jastuk kako bi poduprla gornji dio tijela. Budući da penetracija nije tako duboka, ženi nije neugodno.

Preporuča se da par proba ručnu ili oralnu stimulaciju klitorisa. Ovo će ženama pružiti veliko zadovoljstvo bez ikakvog straha od posljedica. Ipak, preporuča se da ovo ne rade ležeći na leđima nakon 16. tjedna trudnoće (4. mjesec). Ovo se može lako izvesti stojeći ili sjedeći.

Uživajte u ovom prekrasnom periodu života i održavajte svoj seksualni život.

 
Komentari
+2
 
malena
  • 30.10.2010 21:31:49
  • Bodova: 31345
  • Prijavi
primamis ga :))))
kekica6576
  • 9.7.2009 16:20:07
  • Bodova: 3
  • Prijavi
sto da napravim kad zatrudnim ako se javi zelja za seksom a moj dragi ne zeli