Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Tantrički seks za početnike: Trikovi za postizanje nezaboravnog seksualnog iskustva

Tantrički seks za početnike: Trikovi za postizanje nezaboravnog seksualnog iskustva© Depositphotos.com

Vodič za početnike

Tantra je drevna praksa koja potječe iz Indije i starija je od 6000 godina. Sama riječ tantra u prijevodu znači tkanje i širenje energije. Riječ je o sporom seksu koji povećava intimnost i stvara povezanost uma i tijela koji mogu dovesti do snažnih orgazama.
 
Prema tantri, cilj seksa nije samo postizanje vrhunca, već duboko povezivanje između partnera. Tantra nas uči kako seksualnu energiju iskoristiti u svim drugim područjima života, a tantrički seks osnažuje seksualnu energiju i pomaže nam da njome upravljamo.
 
Tantrički seks u principu može prakticirati svatko tko je zainteresiran za oživljavanje, produbljivanje i poboljšavanje svog seksualnog života i pronalaženje nove dubine svoje ljubavi. Redovno prakticiranje tantričkog seksa omogućava postizanje maksimalnog fizičkog i duhovnog zadovoljstva.
 
Ako si tek početnik kad je riječ o tantričkom seksu, imamo za tebe nekoliko odličnih savjeta koji će ti pomoći da zakoračiš u svijet tantre i da se bolje upoznaš sa tom drevnom disciplinom.
Pripremi spavaću sobu

Kod tantričkog seksa sve se svodi na iskustvo pa vrlo važnu ulogu igra i sam ambijent. S obzirom na to, spavaća soba mora izgledati romantično. Pusti laganu glazbu, navuci zavjese, upali svijeće i učini sve ostalo što je potrebno da bi se kreirala romantična atmosfera.

 
 
1/9
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2