Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Sve što trebaš znati o erotskoj masaži

Sve što trebaš znati o erotskoj masaži© Unsplash

Pruži svom partneru nezaboravno iskustvo

Želiš li malo začiniti svoju seksualnu rutinu s partnerom, erotska masaža može biti odličan alat za postizanje seksualnog uzbuđenja.
 
Erotska masaža vrlo je senzualan način opuštanja, a može pomoći partnerima i kod ostvarenja veće intimnosti.
 
Da bi bila uspješna, oba partnera moraju biti opuštena, a prije nego što započnete, važno je poduzeti određene korake kako bi cijelo iskustvo bilo što bolje i uzbudljivije.

Ako se pitaš kako izvesti erotsku masažu, u nastavku ti otkrivamo nekoliko odličnih trikova.
 
 
Foto: Unsplash

Postavi scenu

Prije nego se uopće upustite u senzualni svijet erotske masaže, važno je pripremiti teren i postaviti savršenu scenu. Ugasi sve uređaje poput TV-a, mobitela i računala kako vas ništa ne bi uznemiravalo. Ugasi svjetlo i upali svijeće te neku laganu i senzualnu glazbu. Učini sve što je potrebno da biste se ti i partner mogli opustiti i u potpunosti uživati u čarima erotske masaže.

1/6
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2