Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Super seksi poze za Valentinovo

Super seksi poze za Valentinovo

Doživite orgazam kao nikada do sada zahvaljujući seksi pozama koje će vas napaliti do ludila

Pustimo sad na stranu ono da se treba voljeti, i iskazivati pažnju, svaki dan u godini a ne samo jedan dan... Znak pažnje uvijek je dobrodošao, pa čak i na taj dan koji je proglašen danom ljubavi... A poklončić ne mora uvijek biti materijalan.

Zašto ove godine ne biste jedno drugome poklonili nešto potpuno drugačije? Zbog čega ne biste oboje jedno drugome za Valentinovo darovali fantastičan orgazam? A to pak možete postići lako uz odgovarajuće superseksi valentinovske poze.

Vjerujemo da za sve njih već znate, no možda ste ih smetnuli s uma kada je u pitanju vaša seksualna rutina. No, kako je riječ o pozama za postizanje savršenog orgazma - trebali biste ih barem ovog Valentinova, ako ne i stalno, ubaciti u svoj "repertoar".
 
Strastveni leptir ili uredska poza

 

Žena mora biti na leđima sa bokovima na rubu kreveta (stola, kuhinjskog pulta) tako da muškarac penetrira dok kleči ili stoji. Žena stavlja noge preko njegovih ramena i podigne bokove lagano prema gore. To bi trebao biti jako dobar kut za stimulaciju G točke, što može dovesti do vaginalnog orgazma. U toj pozi bolja je plića penetracija, što dodatno olakšava pogađanje G točke.

Ono što će muškarca dodatno uzbuditi u ovoj pozi jest da će on imati kontrolu, te će imati savršenu vizualnu stimulaciju, što je za njih vrlo važno.

 


Zanimljivo je spomenuti da ovu pozu možete iskoristiti ako želite svojega dragoga iznenaditi uredskim seksom. Naime, ova poza je savršena za strastveni seks na brzinu, kada sa stola lete uredski papiri, a s vas samo odjeća koja stoji na direktnom putu… Tko bi poželio bolje Valentinovo?
1/5
 
Komentari
+2