Super savjeti kako poboljšati seksualni život ove godine

Super savjeti kako poboljšati seksualni život ove godine© Unsplash

Uz ove će ti trikove seksualni život postati puno zanimljiviji

Ovih se dana puno raspravlja o novogodišnjim odlukama, ciljevima i snovima. Bez obzira na to je li riječ o zdravoj prehrani, vježbanju, poslovnim ciljevima ili nečem posve drugom, većina nas u novoj godini želi imati bolji i kvalitetniji život. Jedan od aspekata koje pritom često zanemarujemo je naš seksualni život.  
Seksualni život važan je dio svake veze i odnosa stoga se ne smije zanemarivati. Pozitivno utječe na zdravlje i raspoloženje, a dokazano je da može poboljšati i samopouzdanje. Upravo iz tih razloga, važno je uložiti trud i vrijeme u intimne odnose s partnerom.
 
Želiš li u 2020. godini imati bolji i kvalitetniji seksualni život, u nastavku donosimo 5 odličnih savjeta koji će ti pritom pomoći.
 
 
Foto: Unsplash

Uvedi seks u svoj raspored

Želiš ove godine imati više seksa? Onda to zapiši u svoj kalendar. Iako ti na prvu to možda zvuči smiješno, u današnje vrijeme kada smo svi zatrpani obavezama teško je pronaći vrijeme za seksualne odnose s partnerom pa je najbolje da to uvrstiš u svoj raspored. Dogovori se s partnerom za termin koji će vam oboma odgovarati i nastojte se toga držati. To može biti sat vremena jedan dan u tjednu, ili češće, sve ovisi o tvojim preferencijama. Nemaš li stalnog partnera, na jednak način možeš odrediti vrijeme za masturbaciju. Neka to bude dio tvoje 'self-care' rutine.
 

1/5
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2