Seksi navike: globalna anketa pokazala tko se najviše seksa i tko je najzadovoljniji

Seksi navike: globalna anketa pokazala tko se najviše seksa i tko je najzadovoljniji

Pročitajte koliko smo zadovoljni sa situacijom između plahti

Dok su neki pomno birali koje će fotke odabrati za highlightse na Instagramu, LELO ekipa je marljivo skupljala podatke o seksi navikama. Njihova globalna anketa o seksualnom zadovoljstvu na koju je odgovorilo preko 10. 000 ispitanika, otkrila je nekoliko vrlo interesantnih detalja.

 
Tko se može pohvaliti s najviše seksa?Kada govorimo o samoj količini seksa, dobna skupina od 31-40 godina, te nakon njih, 25-30-godišnjaci nalaze se pri samom svjetskom vrhu. Prenosimo i komentar jednog od ispitanika (34), “Proveo sam cijeli pubertet i dobar dio mladosti zabrinut hoću li se ikada poseksati. No u jednom sam momentu odrastao i shvatio da seks radi toga kako bih mogao reći da sam se seksao, zaista nije vrijedan toga, seks je ipak nešto više.” Totalno se slažemo - glavni kriterij dobrog seksa definitivno nije broj partnera, niti godine “staža”, takoreći, već koliko se dobro zbog i tijekom seksa osjećamo.

Geografski gledano, Švicarska, Brazil i Grčka prednjače po prosječnom broju partnera s 15-20. Amerikanci, Talijani i Španjolci kao prosjek navode 1-3 partnera, dok su Englezi i Hrvati u zlatnoj sredini s prosječno 4-8 partnera. Važno je istaknuti kako se, globalno gledajući, prosječan broj seksualnih partnera nalazi između 10 i 20. Što to, dakle, seks i dalje čini temom o kojoj se najviše čita, a najmanje priča?
1/5
 
Komentari
+2
 
canyon
  • 30.1.2019 10:48:13
  • Bodova: 16366
  • Prijavi
Nasla sam partnera koji zaista zna i slusa, ovo za stres iliti glavobolju...neznam, meni sex izlijeci svaku neraspolozenost.
milicica
  • 30.1.2019 8:25:00
  • Bodova: 1811
  • Prijavi
Vrlo mi je cudna ta prica da stres sprecsva seks. Kod mene je bas obrnuto, kada sam pod stresom tad mi trebs mazenja, poljubsca I penetracija. Sve to skupa me rasterecuje I odagnava stres.Orgazam- nekad ga ima nekad ne. Visepita ga ima, manje puta izostane.Masturbscija- rredovna pojava.