Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Seks stručnjakinja Tracey Cox otkriva ženske skrivene žudnje

Seks stručnjakinja Tracey Cox otkriva ženske skrivene žudnje

O njima žene ne govore često otvoreno

Tracey Cox, britanska autorica koja je poznata po objavljivanju kolumni, tekstova i priručnika koji se tiču odnosa u ljubavnim vezama i seksualnih navika, za Daily Mail je otkrila koje su to sve skrivene ženske žudnje o kojima uglavnom ne pričaju otvoreno.

Zašto je to tako i zašto se žene boje otvoreno progovoriti o svim strastima o kojima zapravo sanjaju na seksualnom području, Cox kaže da se boje kako ih partneri na bilo koji način ne bi osuđivali ili su jednostavno presramežljive da bi otvoreno pričale o takvim intimnim željama.

Iz tog razloga, napravila je istraživanje u kojem je otkrila sve skrivene žudnje žena u namjeri kako bi pomogla muškarcima shvatiti što žene doista žele u vezama i krevetu, kao i pomoć ženama da umjesto njih jasno i glasno progovori o svemu što leži skriveno duboko u njima.

 
ŽELE DA MUŠKARCI BUDU DOMINANTNIJI

Tracey Cox je iz svojeg istraživanja otkrila jednu zanimljivu činjenicu koja govori o tome da žene sanjaju o dominantnijim muškarcima koji se neće bojati biti dominantniji, samouvjereniji i silovitiji u krevetu. Povezala je to s pomamom za pričom „50 nijansi sive“ u kojem glavni lik, Christian Grey nije prezao pred svojom dominantnom osobnošću i na jedan nježan i gentlemantski način upotrijebio silu. Kontrola koju je imao Grey zapravo je djelovala seksi, zabavno i pomalo opuštajuće.
 
1/7
 
Komentari
+2
 
anna-herman
  • 19.2.2019 18:15:37
  • Bodova: 55926
  • Prijavi
Pa, sad... koliko je to skrivena žudnja, o tom - potom...
emazima
  • 19.2.2019 17:42:38
  • Bodova: 6924
  • Prijavi
Smatram da svaka zena ima drugacije,svoje,misljenje o ovoj temi.
Moderator
-nany-
  • 19.2.2019 17:42:13
  • Bodova: 133842
  • Prijavi
6 od 7, nisam ni loša, haha