Savjeti žena koje su u dugim vezama kako začiniti ljubavni život

Savjeti žena koje su u dugim vezama kako začiniti ljubavni život© Profimedia.hr

I u dugoj vezi ili braku seks može biti jako uzbudljiv, a najbolji savjeti mogu doći od parova koji su u istoj situaciji

U dugoj i ozbiljnoj vezi ili braku može biti teško uvijek održavati seks jako uzbudljivim. Jednom kada nestane ono prvotno uzbuđenje, seks je kao i sve drugo u zajedničkom životu - postaje više ugodan nego uzbudljiv. Većina parova uživa u toj prisnosti i jednostavnosti, ali ponekad je dobro malo izbaciti stvari iz "uobičajenog". Savjeti drugih parova, ali i seksualnog terapeuta mogu pomoći za neke nove ideje.
 
"Provjerite postoji li dijalog o tome gdje su stvari zapele. Tada se dogovorite da počnete isprobavati različite stvari poput seksa u različitim sobama, isprobavanje novih položaja ili igračaka"kaže dr. Jenni Skyler, bračna i seksualna terapeutkinja, za AdamEve.com. Također dodaje da zajedničko gledanje erotskih sadržaja može biti seksi.
 

via Giphy

Ponekad najbolji savjet za uzbudljiv seks mogu doći od parova koji se i sami nalaze u sličnoj situaciji. Za portal Woman's Health različite žene otkrile su kako održavaju vatru u svojim vezama, u nastavku pročitaj kakvo je njihovo iskustvo.
 
1. Seks na javnim mjestima

"Kada smo dečko i ja bili u posjeti mojim roditeljima, odlučili smo se da seks u mojoj dječjoj sobi nije dozvoljen. Tako smo na kraju iskoristili vanjske prostore za intimnost. Iskoristili smo nagibe malih brda i drveće kako bismo pronašli nove položaje koji su bili sjajni za oboje. To nas je također prisililo da više komuniciramo tijekom seksa, dajući upute jedno drugom što nam se sviđa, a što ne. Kasnije smo se vratili u naš prostor i uspjeli smo nadograditi stvari koje smo naučili jedno o drugom", kaže Monique D.


(Foto: Pixabay)
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
crvenkapica011
  • 1.11.2020 17:08:45
  • Bodova: 32
  • Prijavi
Prošlog vikenda sam bila sa svojim dragim u 'spaintimo' centru. Nezaboravno iskustvo. Uzeli smo apartman sa đakuzijem i lepo se zabavili... znate na šta mislim. ;)