Rasplamsaj strasti u spavaćoj sobi: Ove igračke za seks obožavaju i muškarci i žene

Rasplamsaj strasti u spavaćoj sobi: Ove igračke za seks obožavaju i muškarci i žene© www.profimedia.hr

Ispunjeni seksualni život sastavni je dio ljudske sreće i zadovoljstva životom, pa mu je potrebno posvetiti malo više pažnje. Uz ove ćete igračke za parove i ti i tvoj partner podići strasti na novu razinu užitka

Seks je jedna od temeljnih ljudskih potreba, ali i vrlo zabavna aktivnost kojom uvelike možemo pospješiti svoje opće zadovoljstvo i zdravlje. Ipak, iako većina ljudi jako uživa u seksu, zbog niza razloga može doći do slabljenja libida i gubitka seksualne želje, kao i do seksualne rutine u dugim vezama. Kako bismo to izbjegli stručnjaci nam savjetuju bavljenje sportom, zdravu prehranu i brigu o zdravlju, kao i otvorenu komunikaciju s partnerom. 

Seksolozi se k tome slažu i kako je ponekad rutinu u spavaćoj sobi potrebno razbiti uvođenjem novih igrica i maštarija u seks, kako bi ljubavni odnosi dobili element avanture. Ako i ti želiš začiniti svoj seksualni život, pokušaj razgovarati s partnerom i u ljubavne odnose uvesti neke od odličnih seks igračaka za parove. 

Osim što će unijeti element uzbuđenja, stimulirat će ključne točke i muškarca i žene te užitak dovesti na posve novu razinu. Mi smo izabrale deset vibrirajućih prstena koji imaju sjajne recenzije kupaca. Inspiriraj se nekom od ovih igračkica i rasplamsaj strasti uz malu pomoć moćnih vibratora za parove. 
 
Satisfyer Ring - 239 kuna Jedinstvenim dizajnom renomirani njemački proizvođač pruža maksimalnu ugodu pri nošenju, dok veći, optimalno postavljen vibrator s lakoćom stimulira klitoris snažnim i prodornim vibracijama. Prsten njemu pruža jače erekcije i odgađa ejakulaciju.
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2