Pripreme za ljeto: Sve što moraš znati o seksu u vodi ili u moru

Pripreme za ljeto: Sve što moraš znati o seksu u vodi ili u moru© Profimedia.hr

Informiraj se na vrijeme i pripremi za nezaboravno ljeto, kako ne bi po povratku s godišnjeg bilo - 'da sam bar....'

Mjesečina obasjava pučinu, topla je ljetna noć, čuju se cvrčci, sitni valovi koji valjaju kamenčiće žala i bend s terase hotela u daljini. U moru si s najboljim frajerom na svijetu i ovu noć ćeš još dugo pamtiti - po dobru, naravno, ali samo ako znaš sve zamke koje krije seks u vodi.
 

via GIPHY

U suprotnom, htjet ćeš ga zaboraviti, ali neće ići. Ipak si premlada da se osloniš na Alzheimera, a živi podsjetnik mogao bi biti i klinac kojeg ćeš dogodine, u pelenicama za kupanje, voditi na plažu i radovati se njegovoj sreći kada umoči nogice u more. Da, koristila si kondom, ali... Stoga, informiraj se na vrijeme i pripremi za nezaboravno ljeto. U nastavku donosimo na što sve moraš paziti prije, no što se prepustiš strastima u vodi ili moru.


via GIPHY


 
I u vodi možeš zatrudnjeti

"Postoji opasna zabluda da voda ili klor ubijaju spermije. To je toliko daleko od istine", upozorava za portal Refinery 29 stručnjakinja za seks Ericha Smith. "Seks u vodi ne smanjuje rizik od trudnoće niti štiti od spolno prenosivih bolesti", dodaje.

Spermiji ne mogu dugo živjeti izvan tijela, stoga ako muškarac ejakulira u vodu, a ne u partneričinu vaginu, spermiji će ubrzo umrijeti, no ipak ne odmah. No, ukoliko ejakulira u partnericu, dok su u vodi, spermiji će itekako biti još neko vrijeme živi i pokretni. 

Stoga sve one mjere zaštite koje koristiš na suhom, koristi  i u vodi. Redovito uzimaj pilule protiv začeća i koristi kondome.


(FOTO: Pexels)
1/5
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
milicica
  • 6.6.2020 6:54:00
  • Bodova: 1824
  • Prijavi
Moze biti jako zanimljivo. Nama je trazenje povoljnog mesta za to deo igre na letovanju. Tacno je, bar meni, da se u jednom trenutku osetim malo suva. Ali prodje.Sto se tice samog uzivanja i orgazma sve stsje u jednu rec slabo. Napeto je, zanimljivo je, sey je, ali mi se ne cini kompletno...