Poze uz koje ćeš brže doživjeti orgazam

Poze uz koje ćeš brže doživjeti orgazam

Ponekad se orgazam čini nedostižnim, no ove poze pomoći će vam da doživite ekstazu

Iako je romantičan, lagani i vremenski dug seks ponekad divna i opuštajuća praksa, to nažalost ne garantira ženama da će zaista uspjeti doživjeti orgazam. On je savršen način za uživanje s voljenom osobom, no tvom tijelu ponekad treba i nešto brzo i eksplozivno.

Većini žena treba puno više vremena da dožive orgazam, nego muškarcima - to je činjenica. No, to ipak ne znači da i tome nema lijeka. Stručnjaci i seksolozi imaju brojne ideje kako je moguće brže doživjeti orgazam, a u tome će ti svakako pomoći neke od ovih zanimljivih poza koje smo istražili samo za tebe.

KAUBOJKA
Ovo je zaista jedna od najdražih i najboljih poza u kojima svaka žena može uživati maksimalno, kao i najbrže postići zaista eksplozivan orgazam. Razlog tome nije neka znanstvena fantastika. Naime, klitoris u ovoj pozi doživljava jako puno stimulacije čime zaista brzo možeš doći do intenzivnog vrhunca kakav priželjkuješ. Dodatni bonus je što si u ovoj pozi zaista si šef: možeš kontrolirati svaki svoj pokret, ritam, dubinu i sve ostale seksi pokrete, dodirivanja i slično.

STOJEĆI POLOŽAJ
Iako na prvu zvuči jako neudobno i nedovoljno za opuštanje, prava istina je potpuno suprotna. Ova poza je savršena sa pronalazak i stimulaciju tvoje G točke. Poigrajte se i iskoristite neki od čvrstih kuhinjskih elemenata ili perilicu rublja za bolji doživljaj.

ISPRAVLJAČ
Ako si mislila da je ova poza dosadna i smeta ti zbog nedovoljno kontakta licem u lice s kojim možeš stvoriti dodatne emocije, zapravo je baš zabavna ako se uspiješ opustiti. Užitak koji možeš postići s njom je božanski, a temelji se na tome da legneš na trbuh i pomoću jastuka podigneš bokove. Tvoj muškarac može leći ili biti na koljenima, ovisi o tome hoćeš li ti ležati na rubu kreveta ili na sredini. Svakako pokušajte obje verzije, pa odlučite koja vam više odgovara.

LUTKA
Ova zanimljiva poza omogućava vrlo duboke i intenzivne orgazme ženama, a nije uopće komplicirana. Trebaš leći na leđa i podignuti kukove koje će tvoj muškarac pridržati svojim koljenima. Naime, on treba kleknuti, a ti se trebaš privući skroz najbliže do njega što možeš. Uz ovu pozu klitoris je tvom muškarcu na dohvat ruke, pa se uz super opuštajuće pokrete može i poigrati njime, na način na koji mu ti ukažeš da je najbolji za tebe.
 
Komentari
+2
 
milicica
  • 13.2.2019 8:24:46
  • Bodova: 1811
  • Prijavi
Poza koja mene vrlo brzo dovodi do vrhunca (ne znam kako se zove) sednem na sto ili perilicu za ves ili neku policu u toj visini, moj dragi stoji. Mogu ga obgrliti nogama oko struka, moze mi drzati noge u rukama...