Pogledaj me u oči: Pet položaja za veću intimnost

Pogledaj me u oči: Pet položaja za veću intimnost© Pixabay

Vjeroatno uživaj u intimnosti sa svojim partnerom, no zašto ne bi bilo još bolje?

Seks i orgazam nisu samo fizički užici nego nam mogu pomoći da se emocionalno povežemo s partnerom. Otvorene ili zatvorene oči, lagane kretnje, pa čak i dopuštanje sebi da se osjećaš ranjivo - sve su ovo komponentne koje grade intimnost i stvaraju jaču vezu između dvoje ljudi.
 
Emocionalno nam seks može pomoći da se naučimo otvorenosti i postanemo ranjivi, ali vrlo je važno otvoreno razgovarati o osjetljivim temama povezanim sa seksualnošću u odnosu. Neki položaji mogu pomoći da se osjećamo još povezanije, a ovo su samo neki od položaja u kojem su partneri okrenuti jedno prema drugom i mogu komunicirati tijekom snošaja, ali i vidjeti koliko partner uživa.
 
1. Naslonjač može biti ugodan

Sjedni u naslonjač (dobro je prvo staviti ručnik), a tvoji bokovi neka budu smješteni na rubu. Najbolje je da muškarac klekne kako bi penetracija bila duboka, a u ovoj pozi ćete ostvariti i pravi kontakt oči u oči. Ako želite malo "začiniti" cijelu situaciju, ovaj položaj je također dobar za oralno zadovoljavanje ili korištenje različitih igračka.


(Foto: Pixabay)
1/5
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2