Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Otkrijte tajne Tantričkog seksa (II. dio)

Otkrijte tajne Tantričkog seksa (II. dio)

Otkrijte kako muškarac može doživjeti višestruke orgazme, te gdje se nalazi glavni ženski spolni organ…

U prvom dijelu teksta „Otkrijte tajne Tantričkog seksa“ pisali smo na koji način Tantrički seks funkcionira, te koje su njegove blagodati. Pisali smo na koji način uspostaviti vezu s partnerom, na koji način se opustiti, uživjeti u trenutak, o vježbama disanja i na koji način uz pomoć predigre pripremiti tijelo, ali i um na istinsko vođenje ljubavi.

Sada, kada ste usvojili sve te smjernice, vrijeme je za Tantričko vođenje ljubavi.

Osnovne tehnike vođenja ljubavi

Vođenje ljubavi naravno ima naglasak na penetraciji muškog spolnog uda u ženske spolni organ. Još tijekom predigre, kako smo naglasili u prethodnom tekstu, par uspostavlja intimnu vezu, koja se povećava na jednu novu razinu kada dođe do spolnog odnosa.

Kako eksperimentirate s Tantričkim tehnikama, vaša je jednina briga da ono što činite je ono u čemu uživa osoba s kojom ste i obrnuto. Tantrički seks je postizanje maksimalnog mogućeg zadovoljstva, a načini da se to postigne su različiti, jer oni ovise od preferencija svake pojedinačne osobe. Kako iz predigre prelazite na seks, važno je da ostanete u stanju seksualne ekstaze što duže.

Kao što je isto već bilo naglašeno, u Tantričkom seksu orgazam nije cilj koji se treba postići, nego je orgazam samo dio koji tog zadovoljstva, koje može trajati duže vrijeme…

Spora penetracija

Kako biste održali što bolji nivo intimnosti, za vrijeme spolnog odnosa nastavite gledati jedan drugome u oči, što je više moguće. Cijelo vrijeme udjeljujte jedan drugome poljupce po licu, vratu, ramenima i drugim dijelovima tijela koji su vam dostupni. Šapćite si riječi ljubavi, nježnosti, strasti… Pomognite jedan drugome da se osjećate voljeno i željeno.

Penetracija neka bude lagana i spora, jer ona muškarcu pomaže u boljoj kontroli nad orgazmom, a ženi omogućava doživljavanje još većeg uzbuđenja. Što sporija i duža penetracija to će vođenje ljubavi trajati duže, a užitak će biti bolji i potpuniji.

Ponovno počnite paziti na disanje, usporite ga i smirite. Nagon da dišete i uzdišete, će vas navoditi da ubrzate postizanje orgazama. Umjesto toga uzimajte duboke i spore udahe iz trbuha, te polagano i ujednačeno izdišite. Pokušajte ujednačiti disanje s partnerom. Tu će vam dobro doći vježba disanja koju smo opisali u prvom tekstu.

Isprobavajte poze

Mijenjajte i istražujte nove poze, kako biste učinili seks zanimljivim, isprobali što vam se više sviđa što manje, te kako biste uskladili razmjenu i ravnotežu energije. Naime, to će vam pomoći u još većoj intimnosti, jer će se i dominantniji partner u krevetu opustiti i izaći iz svoje uobičajene uloge, te postati nježniji i otvoreniji, te obrnuto partner koji nije dominantan će moći isto tako biti inicijator, osoba koje jednako daje i prima.

Muški višestruki orgazam

Tantrički seks kod muškaraca razlikuje orgazam i ejakulaciju. Makar se te dvije stvari najčešće događaju istovremeno, muškarci mogu doživjeti orgazam bez ejakulacije. Kontrola ejakulacije je ono što muškarcima omogućuje u tantričkom seksu višestruke orgazme u jednom spolnom odnosu. Naime, muškarci zadržavanjem ejakulacije mogu doživjeti mnogo mini orgazama. To ne znači da nikad ne dolazi ejakulacije, ali do nje dolazi tek kada muškarac to dopusti.

Ono što muškarac za vrijeme odnosa mora učiniti je uhvatiti val energije i u nedostatku boljeg termina surfati po njemu, bez da padne. Kako bi muškarac mogao to postići mora vježbati pubokoksigealne (PK) mišiće koji inače, sprečavaju nekontrolirano uriniranje. U tome pomažu Kegelove vježbe, koje je potrebno vježbati najmanje mjesec dana.   S dovoljno jakim mišićima muškarac može zaustaviti ejakulaciju i doživjeti orgazam.

Također, kada je u pitanju sprečavanje ejakulacije i doživljavanje orgazma važna je opuštenost, makar se to čini pomalo paradoksalno. Ukoliko muškarac osjeti da ne može kontrolirati ejakulaciju, neka stane s vođenjem ljubavi tako dugo dok uzbuđenost ne prođe. U tome je posebno važno duboko i opuštajuće disanje. Naravno, čim napetost prođe, moguće je nastaviti s penetracijom.
 

Dakle, evo kako bi na kraju, nakon određene prakse trebalo izgledati. Vodite ljubav sporo, te pustite neka uzbuđenje u vama polako raste. Prije nego što kod muškarca uzbuđenje ne preraste u orgazam s ejakulacijom, neka na trenutak prestane i neka se opusti s vježbama disanja. Također, neka stegne svoje PK mišiće na nekoliko sekundi.

Nakon što uzbuđenje prođe, nastavite s vođenjem ljubavi, polako kao i do sada. Ponovno kada muškarac osjeti uzbuđenje, neka ponovi istu tehniku kao i prošli puta. Sljedeći puta kada muškarac osjeti uzbuđenje koje vodi prema orgazmu i ejakulaciji neka nastavi tako dugo do ne dođe na sam rub orgazma, mora jako stisnuti PK mišiće, kako bi doživio orgazam bez ejakulacije. Pri tome, vrlo je važno duboko disanje. Ovu tehniku potrebno je prakticirati, sigurno neće uspjeti od prve.

Ženski orgazmi

Ne kaže se uzalud da se najmoćniji spolni organ kod žena nalazi između ušiju. Da, dobro se pročitali – radi se o mozgu. Naime, žene se vrlo često moraju koncentrirati na ono što osjećaju za vrijeme seksa. Kod većina žena, kako bi doživjele orgazam potrebna je stimulacija klitorisa i veliki usana, a za to je potrebna nježna ručna masaža koja će dovesti do orgazma.

Što se pak tiče G-točke, za nju su naravno znali i stari Indijci koji su zaslužni za Tantrički seks, i nazivali su je „svetom točkom“. Nju vaš partner može stimulirati s prstom, a nalazi se na gornjem „zidu“ vagine, nekoliko centimetara od ulaza. To područje prekriveno je živcima i čak je na dodir drugačije strukture, pa ju u biti i nije toliko teško otkriti.  Većina žena s pravilnom, nježnom masažom tog mjesta može doživjeti vrlo jak, intezivan vaginalni orgazam, pa čak i ejakulirati. Pri stimulaciji G-točke, vrlo je važni da se ne pretjera, što može izazvati sasvim suprotan efekt.

Što se tiče same penetracije penisa, žene na taj način mnogo teže postižu genitalni orgazam, makar s pravom tehnikom i položajem penisa i to je moguće. Ipak, mnogo su češći višestruki orgazmi žena kada se prilikom penetracije na različite načine dodatno stimulira i klitoris.

Ono što treba imati na umu da uvijek ima nešto novo što možete naučiti prakticirajući Tantrički seks, ne samo o svojem partneru, nego i sebi, svojem tijelu, te emocionalnoj povezanosti. Tantrički seks nije znanost, no zahtjeva određenu predanost i slijeđenje određenih pravila, koja naravno prilagođavate sebi.

Još jednom naglašavamo da makar orgazam je najvažniji dio seksa, on ipak samo dio, a cilj je da oba partnera uživaju od samog početka do tog finalnog vrhunca.

(vam)
Foto: imagerymajestic / FreeDigitalPhotos.net
 
Komentari
+2
 
milicica
 • 27.6.2013 8:22:41
 • Bodova: 1591
 • Prijavi
sto se se tice g tocke ja sam odustala od potrage, ili je nemama uopste ili su je izmislili :)
crnka81
 • 25.6.2013 17:42:51
 • Bodova: 425
 • Prijavi
HAHA Zmajica..nasmijala si me :) Iako i ja sam u potrazi za istim :))))
zmajica7
 • 25.6.2013 17:21:55
 • Bodova: 1566
 • Prijavi
Već dugo znam za G točku, no i dalje neznam gdje se to nalazi, probali smo, istraživali, možda nema svatko?????
lolol
 • 25.6.2013 16:18:28
 • Bodova: 365
 • Prijavi
G tacka se moze napipati??????
zlojedno
 • 25.6.2013 14:20:47
 • Bodova: 932
 • Prijavi
˝Pisali smo na koji način uspostaviti vezu s partnerom, na koji način se opustiti, uživjeti u trenutak, o vježbama disanja i na koji način uz pomoć predigre pripremiti tijelo, ali i um na istinsko vođenje ljubavi.˝ - Gdje točno ovo piše u članku čiji link ste dali?