Oralno mu nije jača strana? Pomognite mu malo za obostrano zadovoljstvo!

Oralno mu nije jača strana? Pomognite mu malo za obostrano zadovoljstvo!

O da, itekako možete pomoći svom partneru da vas bolje zadovolji

Vjerovali ili ne, ali postoji razlika u tome koliko muški i ženski spol primaju oralno zadovoljstvo, i statistika nije na našoj strani jer su istraživanja pokazala kako žene duplo češće oralno zadovoljavaju partnera nego li to dobiju uzvraćeno.

Zanimljivi su i podaci da čak 10 posto žena uopće ne voli, odnosno ne uživa kada ih partner oralno zadovoljava, dok je 44 posto žena priznalo da bi im pasalo kada bi ih partner češće oralno zadovoljavao.

Iako to možda neće nikada priznati, dosta muškaraca baš i nije prirodno talentirano za umijeće kunilingusa, s druge strane problematično je i što se neke žene srame svom muškarcu dati jasne upute što bi točno trebao raditi kako bi ona postigla svoj vrhunac.

Nemojte biti jedna od tih žena. Pomognite svom partneru kako biste oboje uživali i bili zadovoljeni, on će biti ponosan što vas dovodi do neslućenih vrhunaca, a vi ćete jahati na valovima ekstaze. Kome bolje nego vama dvama? A u tome će vam pomoći ovi savjeti.
 
1. Raznolikost je ključna

Već znamo da je raznolikost začin života, a to je osobito točno kad je riječ o oralnom seksu. Drugim riječima, potaknite partnera da vas stalno drži u neizvjesnosti s time što će točno raditi "tamo dolje". Različite tehnike imat će različit učinak, a različite će stvari drugačije pasati u pojedine dane u mjesecu.

Ako pronađe ono što vam se sviđa – svakako neka naglasak bude na tome – no ne treba se koncentrirati isključivo na to. Kao što bazen postane topliji kada nakratko izađete na hladniji zrak, tako će i intenzitet onoga što vam paše u oralnom seksu biti još naglašeniji uz kratke pauze dok vam pruža zadovoljstvo na neki drugi način. To će pomoći i da se izbjegne prevelika stimulacija određene skupine živaca.
1/5
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 27.10.2017 15:10:01
  • Bodova: 23712
  • Prijavi
Ja sam za to da se sve proba , a još bolje kada si u neizvjesnosti. Samo se treba opustiti i uživati.