Odlične seks poze za prve jesenske dane

Odlične seks poze za prve jesenske dane

Zagrijte se uz ove poze tijekom kišnih jesenskih dana

Ako zbog ljetnih vrućina i sparina niste imali volje za seks, onda ste se zasigurno razveselili kišnim danima, nižim temperaturama i jeseni koja nam je pred vratima.
 
Hladne jesenske večeri s čašom vina u ruci i dekicom mogu biti vrlo romantične, ali i strastvene. Prvi jesenski dani odlični su za isprobavanje novih seks poza s partnerom i za rasplamsavanje strasti ispod dekice u spavaćoj sobi.
 
Kišni i tmurni dani te hladnije noći super su prilika za intimni i nježni seks. Uskočite s partnerom ispod pokrivača, stisnite se jedno uz drugo i isprobajte neke od ovih seksi poza...
 
Na kauču ispred TV-a
 
Zašto se ne biste zaigrali s partnerom dok na kauču ležite jedno uz drugo i pratite svoju omiljenu seriju na Netflixu? Skinite odjeću, a partner neka legne iza vas i stisne se uz vaše tijelo. Zakačite nogu oko njegove stražnjice kontrolirajući tako dubinu penetracije. Okrenite glavu unatrag kako biste mogli promatrati jedno drugo u zanosu strasti.
 
Fantazija tijekom poluvremena

Dok vaš dragi gleda utakmicu na TV-u, pričekajte poluvrijeme a potom mu skinite hlače, sjednite mu u krilo i krenite u akciju. Strastveno ga poljubite i dajte mašti na volju.
 
Seksi ušuškavanje
 
Ovo je odlična poza uz zagrljaj, a izvodi se tako da i vi i partner legnete na krevet, okrenuti jedno prema drugom. Zagrlite se, a zatim zakačite svoju nogu preko njegovih bokova. Polako se krećite i uživajte u svakom pokretu, strastveno se ljubeći s partnerom.
 
Poza naglavačke
 
Za ovu je pozu potrebno malo više eksperimentiranja, no odlična je za zagrijavanje tijekom hladnih jesenskih noći. Partner sjedi na rubu kreveta, a vi mu sjednite u krilu okrenuti prema njemu. Nagnite se natrag, tako da vam je glava spuštena prema podu. On će imati odličan pogled na vaše golo tijelo, a vi ćete uživati u nezaboravnom vrhuncu ove izazovne poze.
 
Uz vatricu
 
Kad postane još malo hladnije, zapalite vatru u kaminu i ugasite sva svjetla. Bacite na pod dekicu i jastuk i pozovite partnera da vam se pridruži. Lezite na trbuh, raširite noge i savinite ih u koljenu. Malo podignite bokove kako bi partner mogao ući u vas odostraga. Uživajte u strastvenom seksu, dok vatra pucketa...
 
Poza žlice ispod pokrivača
 
Poza žlica omiljena je mnogima, i to s razlogom. Muškarac je privijen uz ženu, odostraga. Ovo je idealna poza za povećanje intimnosti s partnerom, a tijekom zime je možete izvoditi ispod prekrivača i time dodatno začiniti stvar. S obzirom na to da osjećaj hladnoće smanjuje šanse za postizanje orgazma, pobrinite se da vam bude toplo.
 
 
Foto: Unsplash
 
 
 
 
 
Komentari
+2
 
-tonka-
 • 22.9.2018 10:37:35
 • Bodova: 14202
 • Prijavi
Imali smo seks za vruće ljetne dane, sad čekamo još i koje seks poze kad padne snijeg. Uf.. jedva čekam jedan takav članak.
milicica
 • 5.9.2018 9:15:34
 • Bodova: 1824
 • Prijavi
[QUOTE=anatela]Mislim da se ovaj naslov može svakako ubrojiti među NAJGLUPLJE koje sam pročitala (IKAD), a pročitam zaista mnogo gluposti. Poze za "prve jesenske dane". Ono. Daj me nemoj. [/QUOTE]A nema ju ni slike  
xerinija
 • 4.9.2018 14:55:26
 • Bodova: 72255
 • Prijavi
Mislim da se ovaj naslov može svakako ubrojiti među NAJGLUPLJE koje sam pročitala (IKAD), a pročitam zaista mnogo gluposti. Poze za "prve jesenske dane". Ono. Daj me nemoj.
vmarina
 • 4.9.2018 11:33:11
 • Bodova: 50939
 • Prijavi
Idem isprobati...