Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Obožavat će te! 8 savjeta za najbolji orgazam njegovog života

Obožavat će te! 8 savjeta za najbolji orgazam njegovog života

Dobrih savjeta nikada dosta, a ovi će vam pomoći da ga zaista oborite s nogu svojim seksualnim umijećem

Žene su s Venere, a muškarci su .... Hm.. Tko zna od kuda, ali definitivno nisu s iste planete. Ova i druge metafore ukazuju na zajedničku istinu: da su muškarci i žene različiti kada je riječ o ljubavi i seksu. Žene vole biti mažene i muškarci vole seks. Žene vole razgovarati, a muškarci žele seksati. Ok, ovo nije uvijek točno, jer svi smo mi različiti. Ima i puno žena koje žele samo seks, kao i mnogo muškaraca koji žele maženje i emocije.

Kada govorimo o orgazmu, on je zapravo, i za muškarce i za žene, vrlo sličan. To vrijedi i za vrijeme početka i trajanje kontrakcija mišića zdjelice tijekom orgazma kao i za osjećaj koji naše tijelo doživljava za vrijeme orgazma.

Kao i kod žena, postoji mnogo psiholoških, emotivnih i fizičkih čimbenika koji će pridonijeti kvaliteti muškog orgazma. Svaki muškarac je, naravno, drugačiji, ali ja znam za 8 isprobanih, i zapravo vrlo jednostavnih, savjeta koji će pojačati intenzitet orgazma!
Komunikacija je ključna!

1. Znaj kada je blizu
Upoznaj dobro svog partnera, njegovo tijelo i reakcije njegovog tijela. Uvijek postoje znakovi koji odaju da se bliži orgazmu. Zgrči li se pomalo ili ukoči? Teže diše? Zabacuje glavu? Ako naučiš znakove koji otkrivaju kada će tvoj partner svršiti, možeš mu pomoći da orgazam bude intenzivniji. Za neke će već biti dovoljno da u tom trenutku stegneš vaginalne mišiće.

2. Razgovaraj s njim
Kada neki muškarac može pasti pomalo u depresiju? Kada osjeti da je svršio prebrzo za tebe ili da tebi to baš i nije puno značilo kad je svršio. Reci mu kada želiš da se to dogodi. Daj mu do znanja da ti je seksi dok svrši. Već i to moglo bi biti dovoljno da se opusti na načine na koje se prije nije mogao, a samim time i doživi intenzivniji orgazam.
 
1/4
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
sneki2
  • 28.2.2019 8:12:57
  • Bodova: 47234
  • Prijavi
Na ovom portalu očito vlada mišljenje da se o seksu treba puuuuno pisati. Moja vam je preporuka da ga prakticirate!